🔥İndirim 2K 27INC IPS 200HZ 6800tl son 17 stok

Reaksiyon skoru
46
Ekran görüntüsü 2025-09-06 131629.webp

Gidipde va panele 6k vereceginize 800 daha koyup bunu almak daha mantikli geliyo
Aradaki 800tl ye kazandiklariniz
ips panel
200hz
Amazon garantisi
bunlar 800 tl ye deger diye dusunuyorum son 17 stok kaldi LINK @Abdullah Hacıgül abi bence fiyat performans olarak bu monitoru inceleyebilirsin

Monitorde birde ilk siparis indirimi var 150 TL

Monitör işinde bilmediğiniz markalara güvenmeyin bir sorun çıkar aylarca uğraşırsınız
Koorui Çin pazarında çok popüler bir marka. Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler.

Bu monitör incelemesinde yüksek renk gamutu, 450 CD çok yüksek parlaklık ve standart IPS kontrastını sunmuş. Gayet iyi.

Monitör işinde bilmediğiniz markalara güvenmeyin bir sorun çıkar aylarca uğraşırsınız
ya hocam bir sorun çıkar aylarca uğraşırsın ne demek gözünü seveyim yaaa
tamam her önüne gelen bilmediğin markayı al demiyorum araştır inceleme var mı yok mu bak ta

bir sorun çıkar aylarca uğraşırsın çok saçma

bir sorun çıkarsa aylarca uğraşırsın saçma
sonuçta servise giden üründe hukuki bir süreç var gün sayısı var

servisin ilgilenmesi müşteri memnuniyeti desen

gel yere göğe sığdıramadığımız
her ürünü iyi olmayan ama çok tercih edilen asus 3 ölü pikselin altında çıkarsa değiştirmem diyor

daha panel yapısını bile incelemeden gamepower ise alınaz dediğiniz (her modeli alınır demiyorum cımbızla kelime seçilmesin)
1 tane ölü piksel çıksa dahi bire bir değiştiriyor

asusta da 3 tane altı diye almadığında tüketici hakem heyeti ile çözersin sorunu ama
al sana aylarca uğraşmak

marka değeri yüksek ürünlerin fanboyluğunda olduğunuzu gizlemek için böyle boş muhabbet yapmayın

Çok ilginç şekilde bunun kardeş monitörü arasında 22 arasında çok yüksek bir renk derinliği farkı var.

tamam her önüne gelen bilmediğin markayı al demiyorum araştır inceleme var mı yok mu bak ta

her ürünü iyi olmayan ama çok tercih edilen asus 3 ölü pikselin altında çıkarsa değiştirmem diyor

daha panel yapısını bile incelemeden gamepower ise alınaz dediğiniz (her modeli alınır demiyorum cımbızla kelime seçilmesin)

asusta da 3 tane altı diye almadığında tüketici hakem heyeti ile çözersin sorunu ama
al sana aylarca uğraşmak

marka değeri yüksek ürünlerin fanboyluğunda olduğunuzu gizlemek için böyle boş muhabbet yapmayın
Monitörde bir sorun çıkar ve satıcı yokuşa sürerse min 5 ay thh sonucunu beklersiniz 1 ay da paranızı almanız sürer geçen senelerde samsung g7 aldım ekranda piksel hatası çıktı 1 haftada yenisini verdiler türkiyede ne yazık ki firmalar thh kararını bile yok sayabiliyor avukatınız varsa misli ile alabiliyorsunuz ama can sıkıcı işlemler bu yüzden bence bilindik güvenilir markalardan çok sapmayın tabi tercih sizin

al sana aylarca uğraşmak

asus alınmaz zaten hayatımda gördüğüm en rezil servis
kendim de deneyimledim. asus denilince artık onur babacanın youtubedeki videosu aklıma geliyor 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,302
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri