Windows ssd bozan güncelleme düzeldi mi ? KB5064081 Sürümü nasıl?

Talha-

80+
Reaksiyon skoru
170
Agalar KB78 sürümünde ssd bozuluyormuş. KB5064081 Sürümü çıkmış bu güncelleme ssd sorunu çözüldü mü. Bu sürümü yükleyip sorun yaşayan var mı. Şuan ssd sorunum yok. Kurarsam sorun yaşar mıyım ? Bu sürümü kullanan varsa deneyimini yazabilir mi

Valla korkudan güncelleştirmeleri kapatan ufak bir yazılım ile güncelleştirmeyi kapattım. Ama az önce hanım numlock enter falan çalışmıyor dedi. Denedim çalışmıyor idi. Yeniden başlat bilgisayarı dedim o da ne? Bilgisayarınız güncelleştiriliyor lütfen fişi çekmeyiniz...
Sonrasında bilgisayarı onar ekranı.
Bilgisayarı kapat aç çalıştı şükür. Deneyim sorman iyi olmuş hocam.

Valla korkudan güncelleştirmeleri kapatan ufak bir yazılım ile güncelleştirmeyi kapattım. Ama az önce hanım numlock enter falan çalışmıyor dedi. Denedim çalışmıyor idi. Yeniden başlat bilgisayarı dedim o da ne? Bilgisayarınız güncelleştiriliyor lütfen fişi çekmeyiniz...
Sonrasında bilgisayarı onar ekranı.
Bilgisayarı kapat aç çalıştı şükür. Deneyim sorman iyi olmuş hocam.
Ben windowsun kendi güncelleştirme duraklat seçeneğinden durdurdum. Kendiliğinden güncelleme gibi bir şey olmadı bende. Şuan windowsta çok rahatsız eden bir sorun yok gibi. Ben biraz daha güncelleme bekleyim o zaman hocam. Şimdi başımıza iş almayalım.

Ben windowsun kendi güncelleştirme duraklat seçeneğinden durdurdum. Kendiliğinden güncelleme gibi bir şey olmadı bende. Şuan windowsta çok rahatsız eden bir sorun yok gibi. Ben biraz daha güncelleme bekleyim o zaman hocam. Şimdi başımıza iş almayalım.
Reis onunla bir yere kadar duraklatabiliyorsun
Süre bitti mi interneti buldu mu sormadan güncelleyip geçiyor.

Reis onunla bir yere kadar duraklatabiliyorsun
Süre bitti mi interneti buldu mu sormadan güncelleyip geçiyor.
Ben ara ara güncelleştirmeyi açıp tekrar durdurdum bir sorun olmadı. Zaten birkaç hafta sonra daha stabil sürüm çıkar güncelleştirilirse güncelleştirsin. Ben windowsta hiç sorun yaşamadım nerdeyse rahatsız eden. Genelde güncelleme geldikçe kurardım. Bu ssd bozma muhabbetinden dolayı birkaç hafta durdurdum. Yeni sürümle daha stabil olmuştur belki diye bilgi alayım dedim.

Geri