forumda rütbe sistemi var 10000 mesaj atınca 80+ platinum oldum işteneye göre oluyor bu hayırlı olsun
plat olmak daha zor %100 onaylı.YKS derece yapmakmı platinum olmakmı daha zor![]()
hayırlı olsun hocam plat bizim zamanımızda öyle titan plat zordu şimdi herkeste varforumda rütbe sistemi var 10000 mesaj atınca 80+ platinum oldum işte500 bronze 1500 silver 5000 gold 10000 platinum ve 20000 titanyum diye gidiyor yakında ruby de eklenir herhalde XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
plat olmak daha zor %100 onaylı.
vay be Bronze Psu olarak kaldıkforumda rütbe sistemi var 10000 mesaj atınca 80+ platinum oldum işte500 bronze 1500 silver 5000 gold 10000 platinum ve 20000 titanyum diye gidiyor yakında ruby de eklenir herhalde XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
plat olmak daha zor %100 onaylı.
büyük oyunu çözmüşsün sen intel ceo'su senden taktik almalı bence (batmak için)3 senedir bas bas bağırıyorum intelin devri bitti diye gerek sorunlu işlemcileri gerek acayip pahalı olması gerek sürekli anakart soketleri değiştirmesi ve topluluklarını dinlememesi sonlarını getirdi intel istediği kadar çırpınsın bence artık intel tarih oldu
hocam zaten bende çok kısa bir sürede oldum bir tık (24 saat) aktif olduğum için.hayırlı olsun hocam plat bizim zamanımızda öyle titan plat zordu şimdi herkeste var
ben baştan beri Psu olarak biliyorumPsu detayını yeni fark ettim.
Herşeyi çözmüşssünn hemen reisİntel nanometre küçültme planını sonraya attı ve amd bunu avantaj bilerek çok güzel atılımlar yaptı. Amd'yi yakalamak isteyen İntel overclocklu işlemcileri piyasaya sürdü ve malum problemler ortaya çıktı. önümüzdeki sene sanmıyorum ama ileriki senelerde yeni yapmaya başladığı fabrika üretim nanometresini düşürüp Amd'nin tekrardan sağlam bir rakip olucağını düşünüyorum. amd bu süreçte güç yönetim konusunda İntel'i yakalarsa. ucuz olan işlemci piyasa da hüküm süreceğini düşünüyorum.
umarım dediniz gibi olur hocam hiç bir firma batması işimize gelmez rekabet bize yarar günün sonunda .İntel nanometre küçültme planını sonraya attı ve amd bunu avantaj bilerek çok güzel atılımlar yaptı. Amd'yi yakalamak isteyen İntel overclocklu işlemcileri piyasaya sürdü ve malum problemler ortaya çıktı. önümüzdeki sene sanmıyorum ama ileriki senelerde yeni yapmaya başladığı fabrika üretim nanometresini düşürüp Amd'nin tekrardan sağlam bir rakip olucağını düşünüyorum. amd bu süreçte güç yönetim konusunda İntel'i yakalarsa. ucuz olan işlemci piyasa da hüküm süreceğini düşünüyorum.