TOGG T10X ve T10F Euro Ncap 5 Yıldız Aldı!

İsterse iyi olsun parçaları bizmi üretiyoruz? Bide avrupa ülkeleri bu aracı bizden ucuza alıyor. Bu yüzden gelişemiyeceğiz
Orası doğru ama yine de test skorları baya sağlam. Fiyat aralığında rakibi yok o tarz güvenliğe sahip.

İşte kendi ülkemizde vergileri düşük olsa bide🙂
Şu son zamlar olmasa Sedan'ı iyi olurdu aslında da yine yükselttiler.

Bir düşürseler bu test skorlarından sonra güzel talep artışı olurdu.

Şu son zamlar olmasa Sedan'ı iyi olurdu aslında da yine yükselttiler.

Bir düşürseler bu test skorlarından sonra güzel talep artışı olurdu.
Dümenden 2 3 kampanya vardı ama hiç ümitli değilim bakalım belki bişey başarırlar

Teknik açıdan geride kesinlikle değiliz. Geride olduğumuz konu, o listedeki markaların ülkelerindeki vatandaşlar istediği modelini rahatlıkla satın alıp kullanabiliyorlar. Biz ise o durumdan maalesef çok uzağız...

ben çok cahilim yorumu olmuş bu :D
Bir şekilde avantajlı hâlde satılması gerekiyor. Ürün kaliteli, testleri olumlu. Fiyat gibi bir gerçek var, halkın gerçeği bu her zaman.

Sedan modeli güzel geldi gözüme torres evx e para yetmiyor t10f ne kadar olur merak ettim.

cahilligin nerede oldugunu goremedim . yurtdisinda bizden ucuza aldiklari yalan mi? arabaya lafim yok farkettiysen satis politikasina var. insanlari cahil olarak nitelendirmeden once iyice dusunsen keske :)

sen git almanyada daha ucuza sat gel burda yerli milli diye vatandaşa ittir teheyyy :kekw: isterse 5000 yıldız alsın bir şey değiştirmez
Benim anlatmak istediğimde bu zaten. Sonrada gelip bana cahilsin diyor eleman😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yazdığımda bi tane yanlış yok arabayada lafım yok. Bu arabanın birçok parçası yurtdışından temin ediliyor ve yurtdışında avrupa vatandaşları sözde yerli arabamızı bizim vatandaşımızdan daha ucuza alıyor. Bu kadar iyimser olmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,756
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri