TOGG T10X ve T10F Euro Ncap 5 Yıldız Aldı!

Cahil kelimesi hataydı ben de özür dilerim ancak bazı insanlar sebep belirtmeden direkt sonuç yazınca insan ister istemez triggerlaniyor. Eleştiri olmalı tabii ki ama popüler kesim gibi(seni kastetmiyorum) çöp, yerli değil, alınmaz gibi altı boş kelimeler yüzünden bizim kendi değerimiz zarar görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tesla ile TOGG kıyaslıyor yapamazsın diyor. TESLA bu işin zaten Vakkosu kardeşim emin ol hiçbir ülke hiçbir firma TESLA kadar olmayacak o yüzden zırvalama durduk yere. Teslanın patronu Elon Musk gelmiş bana hala Tesla gibi olamazsın diyor. Elon Musk Türkiyedeki 100 milyarderden de zengin adamdır gelmiş dediği şeye bak.
okuduğunu anlamayan bir adamsın zırvalamaktan bahsediyorsun. tesla ile aynı demedim, tesla ile aynı fiyatta araç satıyor dedim. biraz paragraf çalış bro.

yerli ve milli aracımız alamancılara hayırlı olsun gerçi onları bmw mercedes altı kesmiyor. Almanya da üretilen bir araba Türkiye'de daha ucuza satılsa neler olurdu acaba :)
T10F'in tasarımı güzel iç piyasada ki fiyatı çok önemli. Ben togg un yerinde olsam ilk kez arabası olacaklara özel teşvik kampanya yapardım. Normalde bunu yapması gereken kurum belli de abdulmuttalibin sünnet düğününe para lazım yapacak bir şey yok

Aynı vergileri ödeyeceksem ne anlamı kalmış yerli ve millinin :D
Tesla alırım en azından elon Musk ampül değil

okuduğunu anlamayan bir adamsın zırvalamaktan bahsediyorsun. tesla ile aynı demedim, tesla ile aynı fiyatta araç satıyor dedim. biraz paragraf çalış bro.
Bro sen de Tesla şirketi ile TOGG şirketinin farkını öğren sonra fiyat kıyaslaması yaparsın :) Şirketin Ar-ge si oturmamış teknolojisi daha yavaş yavaş ilerliyor seri üretim olarak tesla kadar üretim yapamıyor ama beyefendi gelmiş Tesla ile aynı fiyat argümanı sunuyor. Kanka git al o zaman tesla seni zorla TOGG almaya ikna eden yok? TOGG şirketinin gücü ile Tesla bir değil ki fiyat olarak TOGG teslanın daha ucuzuna araba satsın.

Bro sen de Tesla şirketi ile TOGG şirketinin farkını öğren sonra fiyat kıyaslaması yaparsın :) Şirketin Ar-ge si oturmamış teknolojisi daha yavaş yavaş ilerliyor seri üretim olarak tesla kadar üretim yapamıyor ama beyefendi gelmiş Tesla ile aynı fiyat argümanı sunuyor. Kanka git al o zaman tesla seni zorla TOGG almaya ikna eden yok? TOGG şirketinin gücü ile Tesla bir değil ki fiyat olarak TOGG teslanın daha ucuzuna araba satsın.
togg u savunan ben değilim sensin, saydığın sebepler bile daha ucuza satması gerektiğini ispatlıyor zaten, konuşmak için konuşmamanı tavsiye ederim. işin background'unu merak edersen bir gün anlatırım sana merak etme

togg u savunan ben değilim sensin, saydığın sebepler bile daha ucuza satması gerektiğini ispatlıyor zaten, konuşmak için konuşmamanı tavsiye ederim. işin background'unu merak edersen bir gün anlatırım sana merak etme
Togg un daha düşük fiyata araç çıkarması için daha fazla tesise daha fazla teknoloji birikimine ve daha çok tecrübeye ihtiyacı var. Sen background u kendine anlat kardeşim başkalarını fikirlerinle zehirleme

milletimiz asgari ücretle geçinip kirayı ödedikten sonra nasıl hayatta kalacağını düşünüyor ev araba almak eskiden hayaldi şimdi adam onun bile hayalini kuramıyor 5 yıldız alsa nolacak biz süremiyoruz

Togg un daha düşük fiyata araç çıkarması için daha fazla tesise daha fazla teknoloji birikimine ve daha çok tecrübeye ihtiyacı var. Sen background u kendine anlat kardeşim başkalarını fikirlerinle zehirleme
İçinde bulunduğum sektörü bana mı öğretiyorsun donanım kurdu. Hayat internette surf yapmaktan ibaret değil neyini zehirleyecem herkes her şeyin farkında. Çoğunluk yanlış düşünüyor bi sen doğrusun xd

euro ncap'e de mi adam soktuk naptık şahsen inanamıyorum

Fiyat konusunda zaten hak veriyorum ancak bu firmanın değil ülkenin ekonomik sorunu. Aynı segment araçlar daha ucuza satılsa o zaman TOGG problemli diyebilirsiniz fakat en boş paket egea bile 1 milyonu aştıysa kimse gidip de TOGG çok pahalı ağbi muhabbeti yapmasın. Not olarak türkiyede üretilen bir sürü araç firması var ve çoğu da yerli üretim gidip onlarla tercih yapabilirsiniz.

Bknz= Fiat, Renault, Hyundai, Toyota
Kimin ne demesi veya dememesi kişiye kalmış. İşin sonunda fiyatını gören çoğu kişi bu gerçekle karşılaşacak. Son zamanlarda da bir zam daha geldi.

Ekonomik sorun olduktan sonra da bu beni ilgilendirmez, yönetimdeki kişi(ler) ben değilim. Ekonomi bu hâlde olmasaydı da daha ucuza satılsaydı. Ekonomik sorun da bu ülkenin sorunu, başka ülkenin değil. Bunların hepsi böyle böyle pahalı kılar işte.

Boş paket Egea da 1 milyonu geçmişse konuşulmalı, bu da.

1. Dediğin doğru, parçaların çoğu bizim değil
2. KDV, ÖTV ve vergilerden o da doğru
3. 70 yıl geriye gitsek 70 yıl ileri gitmiş olacağız
4. Soru ekleri ayrı yazılır
1. Konunun soru ekleriyle bir alakasını göremedim
2. Dalga geçer gibi yazmışsınız size mantıksız gelmiyor yani olan şeyler

yerli ve milli aracımız alamancılara hayırlı olsun
Dediğiniz gibi onlar togg a binmezler togg ile hava atamazlar çünkü. Tam tersine mercedes bmw ye binerler. Togg u överler.
+Ya kusen adamlar yılların otomotiv devi Almanya'ya araç ithal ediyor kusen başarısız diyorsun hala bu hukümete kusen nankörsünüz siz yaa.
-E abi sen de togg al o zaman?
+Ya kuzen benim elektromanyetik alana alerjim var o nedenle elektrikli araç kullanmamı doktor yasakladı yoksa ben de alır sürerim.:
Minvalinde bir konuşma olur.

Yok aslında ülke genelinde vatandaşlığı olanlara sağlam vergi indirimi yapsa dediğiniz şeye gerek kalmayacak ama siz bunu söylemek yerine seri üretime geçtiğinde zaten daha uyguna satılır derseniz bugün bu günlerde olmamızın sebebi siz olursunuz

Geri