SANAYİYİ tam bu bosluga alsam olurmu ruzgar esme yonunude resimde koydumSol baştan 1.-2. , Oyunun tam resmi kırpma yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saniyiyi kurduğun yerden şehre doğru rüzgar esiyorsa sıkıntı olur
Olur. şehri sola yaparsın, çöp , elektrik tesisini en uzağa koy sağSANAYİYİ tam bu bosluga alsam olurmu ruzgar esme yonunude resimde koydum
bende şimdi gridim yakınlaşıtıp uzaklaştırınca 1 fps oluyor foto atıcaktım fakat atılmıyorAlıntıyı görüntüle
Kentsel dönüşüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle600k Nüfüs vardı Oyun 1fps ağlıyor
aslında fark cok bende kasmıyor ama illahiki sehir buyudukce kasıcak detaylandırmıs oyunları o yuzden kasıyor ben 1 den daha cok beyendim daha detaylı olmus birdebende şimdi gridim yakınlaşıtıp uzaklaştırınca 1 fps oluyor foto atıcaktım fakat atılmıyor
1den farkı ne ben bşy göremedim
fark az, yanlış anlamışım .dbende şimdi gridim yakınlaşıtıp uzaklaştırınca 1 fps oluyor foto atıcaktım fakat atılmıyor
1den farkı ne ben bşy göremedim
neyiyanlış anlamışım .d
neler varaslında fark cok bende kasmıyor ama illahiki sehir buyudukce kasıcak detaylandırmıs oyunları o yuzden kasıyor ben 1 den daha cok beyendim daha detaylı olmus birde
hocam tekrar merhaba dedikleriniz üzere herseyi yaptım hersey yoluna girdi sehir 15 bin kişiye dogru gidiyor paramda artmaya basladı ama suanda trafik belası basladı sehirin girişinde ozellikle hatta girise 5 seritli bir yol yaptım ama yine düzelmiyorfark az, yanlış anlamışım .d
ben bu şekilde bağladım yolları cadde caddede ayırdım yolları birde trafik modu var onunka şeritleride ayarladım ama yinede bu yapay zeka değil yapay mal bi sistem 30dkda bi anda bendede yığıldı hemde öyle böyle değilhocam tekrar merhaba dedikleriniz üzere herseyi yaptım hersey yoluna girdi sehir 15 bin kişiye dogru gidiyor paramda artmaya basladı ama suanda trafik belası basladı sehirin girişinde ozellikle hatta girise 5 seritli bir yol yaptım ama yine düzelmiyor