4080 super ve ryzen 9700x işlemcili sistem nasıldır?

Kararım kesinleşti zaten 9700x geçiyordu içimden. Oyunları da en yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun fiyatı biraz daha uygun bu olabilir diğer parçalarda problem var mı hocam bu şekilde sipariş geçeyim mi
Doğru karar hocam hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam sadece ramler takıldı aklıma cl36 ve cl30 arasında çok fark yoksa ramleri değiştirmek istemiyorum
çok fark yok hocam fakat cl30 olursa daha iyi olur.
bende onu önerecektim fakat bileşen kalitesi olarak arada fark yok sanırım cratos full modüler olduğu için cratosu önerdim.

Teşekkür ederim hocam sadece ramler takıldı aklıma cl36 ve cl30 arasında çok fark yoksa ramleri değiştirmek istemiyorum
CL 30 al hocam yada expo CL 30'u destekleyen bir ram. Beyaz yaptığınız için kullandığım modeli önerebilirim.
CL 34 7200 Mhz ama CL 30 6000Mhz yapabiliyorsunuz expo da.

8400Mhz'e kadar çıkıyor anakart uyumunuz tamsa.

2K/4K oyunculuk için 7800X3D çok çok gereksiz bir işlemci.
9700X alın hocam.
Hem oyun dışı performansı daha iyi.
Hem daha az ısınıyor.
Hem de Zen5 mimarisi.
Hocam bende 7800x3d var 2k icin neden gereksiz yükseltme düşünüyorum ne alabilirim açıklar mısınız

Kararım kesinleşti zaten 9700x geçiyordu içimden. Oyunları da en yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum zaten

bunun fiyatı biraz daha uygun bu olabilir diğer parçalarda problem var mı hocam bu şekilde sipariş geçeyim mi
4080 süperi sıfır almıyorsunuz değil mi ? diğer parçalarda sorun yok.

Hocam bende 7800x3d var 2k icin neden gereksiz yükseltme düşünüyorum ne alabilirim açıklar mısınız
2K/4K'da yük GPU'ya bineceği için 7800X3D'nin hiç bir esprisi kalmıyor.
Üstelik yapısı gereği daha fazla ısınıyor, soğutması daha zahmetli.
Oyun dışı render/yayın performansı da 9700X kadar güçlü değil.

4080 süperi sıfır almıyorsunuz değil mi ? diğer parçalarda sorun yok.
4080 super sıfır alıyorum hocam neden ki

CL 30 al hocam yada expo CL 30'u destekleyen bir ram. Beyaz yaptığınız için kullandığım modeli önerebilirim.
CL 34 7200 Mhz ama CL 30 6000Mhz yapabiliyorsunuz expo da.

8400Mhz'e kadar çıkıyor anakart uyumunuz tamsa.
Evet sistem beyaz olacak fiyatları da benim alacağım ramle aynı neredeyse bu olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,073
Üyeler
183,056
Son üye
Lilzay23
Geri