Asus tuf gaming a15 2024 oyunlarda kırmızı renk sorunh

Reaksiyon skoru
0
Nerdeyse bütün oyunlarda böyle oluyor cihaz tuf gaming a15 2024 nvıdıa rtx 4050 ekran karı var nasıl çözebilirim

Ekler

• IMG_20250909_092345.webp
    IMG_20250909_092345.webp
    1,009.9 KB · Hit: 21
Monitörden değil, ekran kartı ile alakalı bu durum. driverı temiz kurulum yaptığımda düzelmişti. Yeşil ve siyah oluyordu bende de. Yansıma, gölge sis gibi yerlerde çıkıyordu. Bu arada sorun sadece kabloda da olabilir. Başka bir kablo ile deneyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Monitörden değil, ekran kartı ile alakalı bu durum. driverı temiz kurulum yaptığımda düzelmişti. Yeşil ve siyah oluyordu bende de. Yansıma, gölge sis gibi yerlerde çıkıyordu. Bu arada sorun sadece kabloda da olabilir. Başka bir kablo ile deneyebilir misiniz?
Laptop kullanıyorum grafikler düşüğe alınca düzeliyor driver temiz kurulum yapıldı ama düzelmedi

Laptop kullanıyorum grafikler düşüğe alınca düzeliyor driver temiz kurulum yapıldı ama düzelmedi
Pardon monitör sanmıştım.
O zaman yüksek grafiklerde ısındığı için sıcaklık değerleriyle alakalı bir sorun olabilir.
Ekran kartına hafif undervolt yapmakta merhem olabilir.
Sorunu tamamen çözmez ama kararlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Pardon monitör sanmıştım.
O zaman yüksek grafiklerde ısındığı için sıcaklık değerleriyle alakalı bir sorun olabilir.
Ekran kartına hafif undervolt yapmakta merhem olabilir.
Sorunu tamamen çözmez ama kararlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Garantiye gönderdim onlarda yapamadı

Nasıl yapcaz onu
MSI Afterburner programı ile videodaki gibi yapabilirsiniz. MSI Afterburner'ı açtıktan sonra CTRL+F bastığıızda Voltage/Frequency Curve Editor açılır. Hafif hafif arkada bir oyun varken deneyebilirsiniz. Çok fazla düşürmeyin tabi hafif bir düşüşten fazlası kararsız çalıştırır ekran kartını.
Adam devamında ekran kartını tamamen yeniliyor tabi sizin ihtiyacınız ile birebir aynısı mıdır bilmiyorum, ama en azından adamın videoda dediği gibi bir yara bandı bu sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,766
Üyeler
183,632
Son üye
İ20N
Geri