G24F-2 monitörüne sahibim sitesinde bulunan utility leri kurdum ardından firmware i kurarken ekran bi anda gitti power ışığıda yanmıyor hiç bir şekilde açamıyorum daha önce yaşayan var mı yada yapabileceğim bir şey ?
oto güncelleme yapıyor zaten gerekli olanları yüklüyor senin yapa bilecegin bişey yok firmware bozulmuş ve acılıstı çalısacan yazılımı bulamıyor emergency firmware recovery modu var bazı markaların sen gücü kes 30 sn güc tuşuna basılı tut sonra tekrar fişi tak bişeyler olmassa tek care servisG24F-2 monitörüne sahibim sitesinde bulunan utility leri kurdum ardından firmware i kurarken ekran bi anda gitti power ışığıda yanmıyor hiç bir şekilde açamıyorum daha önce yaşayan var mı yada yapabileceğim bir şey ?
Hocam gücü flnda kesmedim yüklendiğine dair küçük bir ekran vardı biraz dolunca bi anda monitör gittioto güncelleme yapıyor zaten gerekli olanları yüklüyor senin yapa bilecegin bişey yok firmware bozulmuş ve acılıstı çalısacan yazılımı bulamıyor emergency firmware recovery modu var bazı markaların sen gücü kes 30 sn güc tuşuna basılı tut sonra tekrar fişi tak bişeyler olmassa tek care servis
tamam sen gücü kes 30 sn güc tuşuna bas sonra tekrar güc ver monitöre hdm veya dpı kaplosunuda cıkar ekrana kurtarma kodu geldıyse ordan devam et eski sürümü yükleHocam gücü flnda kesmedim yüklendiğine dair küçük bir ekran vardı biraz dolunca bi anda monitör gitti
Yabancı forumlarda millet çözüm bulmamış bir kaç kişi garantiye gönderip düzelttirmişHocam gücü flnda kesmedim yüklendiğine dair küçük bir ekran vardı biraz dolunca bi anda monitör gitti
Olmadı hocam mlsftamam sen gücü kes 30 sn güc tuşuna bas sonra tekrar güc ver monitöre hdm veya dpı kaplosunuda cıkar ekrana kurtarma kodu geldıyse ordan devam et eski sürümü yükle
ozaman bu durumda teknik servis JTAG/USB programlayıcı ile yeniden yazmak zorunda paneli acıp yapıyorlar sanırım onudaOlmadı hocam mlsf
hocam pc ile alakalı değil sanırım güç ışığı fln hiç yanmıyor monitörde hiç bir tepki yok yaniPC'yi başka monitöre veya televizyona bağlayıp eski sürümü geri yüklemeye çalış düzelir mi emin değilim yine de bir seçenek.
anladım hocam sağolun ama mlsf düzelmiyorBenim de geçen günlerde yeni aldığım monitörüm bir anda pc açıkken gitti ekranı falan fişi çektim 1 saat sonra falan tekrar fişi taktım geçtim açıldı garip bir şey yaşadım ben de sebepsiz şeyler yaşamaya alışkınım biraz monitörün yazılımıyla ilgili sorun varsa eski yazılımı indir anlamında demiştim ben yukardakini
Dostum firmware neden kuruyorsun ki? Kurulması gereken bir şey değil sistem çalışıyorsa ellemeyeceksin.G24F-2 monitörüne sahibim sitesinde bulunan utility leri kurdum ardından firmware i kurarken ekran bi anda gitti power ışığıda yanmıyor hiç bir şekilde açamıyorum daha önce yaşayan var mı yada yapabileceğim bir şey ?
Bende de ayni monitor var güncelleme mi geldi?G24F-2 monitörüne sahibim sitesinde bulunan utility leri kurdum ardından firmware i kurarken ekran bi anda gitti power ışığıda yanmıyor hiç bir şekilde açamıyorum daha önce yaşayan var mı yada yapabileceğim bir şey ?