Honor 400 yapay zeka

Fatih_123

80+
Reaksiyon skoru
62
Arkadaşlar 25bin TL bütçem var bu bütçeye Honor 400 12 GB olan versiyonu almaya karar verdim telefon gayet hoşuma gitti üstelik yapay zekası da var ancak aklıma takılan şey şu bu telefonun yapay zekası sadece 2 ay kadar ücretsizmiş sonraları ücretli olacakmış diye bir Yt videosundan böyle bir bilgi öğrendim sizce bu bilgi ne kadar doğru eğer ücretli olursa ne kadar olur aylık kaç TL gibi fiyatlandırması olur bu gibi detayları bilen varsa beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım

Arkadaşlar 25bin TL bütçem var bu bütçeye Honor 400 12 GB olan versiyonu almaya karar verdim telefon gayet hoşuma gitti üstelik yapay zekası da var ancak aklıma takılan şey şu bu telefonun yapay zekası sadece 2 ay kadar ücretsizmiş sonraları ücretli olacakmış diye bir Yt videosundan böyle bir bilgi öğrendim sizce bu bilgi ne kadar doğru eğer ücretli olursa ne kadar olur aylık kaç TL gibi fiyatlandırması olur bu gibi detayları bilen varsa beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım
yabancı kanalda ben de gördüm onu. ama 2 ay sonra abonelik sadece görselden video üretme için geçerliymiş diye belirtmiş. diğer özellikler devam yani

naptın knk nasılmış
knk telefonu kullanıyorum on numara telefon akıcılığı bataryası her şeyi çok güzel şimdilik yapay zeka konusunda da gayet başarılı buldum eksikleri var mı evet var ama sonuçta bu yapay zeka telefonlara yeni yeni geliyor daha ilk geçen sene s25e geldi öyle düşün yani ama orta seviye telefonda s25de ki gibi yapay zeka özelliklerinin hepsi var mı var ve bence fena değil çalışması falan doğru yerde başarılı çalıştığını farkettim yani kısaca şöyle bence honor 400 şuan her şeyiyle birlikte on numara f/p telefonu alınır mı kesinlikle alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor 200 pro 12/512 ara ara 26/27k bantlarina dusuyor. duz 400den daha mantikli olur.
knk ama güncellik olarak honor 400 daha mantıklı ayrıca honor 400 de yapay zeka var ve ben telefonu kullanıyorum şuana kadar her şeyiyle beni cezbeditti telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yabancı kanalda ben de gördüm onu. ama 2 ay sonra abonelik sadece görselden video üretme için geçerliymiş diye belirtmiş. diğer özellikler devam yani
knk ben de 2 ay diye biliyorumda yani kısmen ama şuan honor 400 telefonumda bir daha denedim görselden video oluşturmaya hala ücretsiz bende ağustos sonu ücretli olacak diye düşünüyordum ama şuanlık ücretsiz yani bilemedim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri