Lianli ürünlerinde l connect ile yapabiliyorsun bunları şuan sistemi sattığım için tam hakim değilim ama l connect ile oluyorşimdi hocam konu burda markamı ledlermi onu bi aydınlatsa birisi benim anakart ASRock X870 Pro RS WIFI , ASRock RGB Sync üzerinden yapabilirmiyim mesela
Kanka geçen xpg aldım önemli olan argb değil kablonun komple led olması önemli xpg nin alta koymuşlar bir tane beyaz pipetler renk iletiyor ve anakartlara uyumlu olduğundan modlar aşırı kısıtlı yaz internete dedğimi anlarsınARGB olduğunda o efectleri yapamıyormuyuz ?
cevaplamıssın görmemişim kusura bakmaBunlar basit kabloda efektler daha kolay ama fanlarda direkt imkansız. Kabloda ledler dümdüz gidiyor yani bu tarz efektler yapabiliyorsun ama fanlarda imkansız xd kabloda lianli gereksiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır.
Karşıda 3 fan var ya orası sıvı soğutma aslında sadece fanlar değişmişKarşıya derken lianli fanların arkasına mı?
Evet marka model link verirsen iyi olur
bende bu tarz düşünüyorum birde şu anakart üstüne 8.8 inç ekran koyucaksınKarşıda 3 fan var ya orası sıvı soğutma aslında sadece fanlar değişmiş
Veya arkadaşların dediği gibi temuda var her bölümünde led olanEvet marka model link verirsen iyi olur
Veya arkadaşların dediği gibi temuda var her bölümünde led olan
Kasa elveriyorsa evet güzel duruyor 2si incehesapta var 7500tl civarı geliyor grupta bir arkadaş 2sini kapalı kutu 6800e veriyordubende bu tarz düşünüyorum birde şu anakart üstüne 8.8 inç ekran koyucaksın