Yardım Sistemim için strimer kablo önerisi(argb)

şimdi hocam konu burda markamı ledlermi onu bi aydınlatsa birisi benim anakart ASRock X870 Pro RS WIFI , ASRock RGB Sync üzerinden yapabilirmiyim mesela
Markayla alakası yok. Eğer kablo için konuşuyorsan bu tarz efektler çok kolay signal rgbde. Ben temudan aldıgım kablolarla bile yapıyorum. He eğer fan tarafına gelirsen lianli gibi çalışan başka fanlar da var ama onlar da yine pahalı.

E ben link attığımda Beğen felan yaptın aldın sandım şuan pahalı ya 5k civrında lianliler sen ne alcan anakart 24 pin mi ekran kartı için mi
Gpu cpu ve anakart takımı tamamlamak için fakat gpu kararsızım 9070xt 9080 xt yada 5080 süper falan yada daha üstü alırsam hepsine uyar mı lianli gpu strimer kablo kaç pinli olur onlar

Markayla alakası yok. Eğer kablo için konuşuyorsan bu tarz efektler çok kolay signal rgbde. Ben temudan aldıgım kablolarla bile yapıyorum. He eğer fan tarafına gelirsen lianli gibi çalışan başka fanlar da var ama onlar da yine pahalı.
eyvallah hocam kabloları temudan çözerim dedin gibi fanlara gelicek olursak 3-4 katı veresim yok acıkcası kaçaktan devam biz hocam :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lianli pahali evet ama hyte de alsan alacaksın içinden çıkmıyor ki :)
ekranı ile birlikte 20k

eyvallah hocam kabloları temudan çözerim dedin gibi fanlara gelicek olursak 3-4 katı veresim yok acıkcası kaçaktan devam biz hocam :ROFLMAO:
Gerek yok zaten 100k+ bi sistem yoksa. Benim egsozlar çakma içeri alanlar gerçek :D

T
E ben link attığımda Beğen felan yaptın aldın sandım şuan pahalı ya 5k civrında lianliler sen ne alcan anakart 24 pin mi ekran kartı için mi
TAm baktım gözler kapandı küt aralıksız 16 saat uyudum o gün

Geri