Markayla alakası yok. Eğer kablo için konuşuyorsan bu tarz efektler çok kolay signal rgbde. Ben temudan aldıgım kablolarla bile yapıyorum. He eğer fan tarafına gelirsen lianli gibi çalışan başka fanlar da var ama onlar da yine pahalı.şimdi hocam konu burda markamı ledlermi onu bi aydınlatsa birisi benim anakart ASRock X870 Pro RS WIFI , ASRock RGB Sync üzerinden yapabilirmiyim mesela
pahalıya geliyo hocam ya direk Hyte Y70 çeksem daha iyiKasa elveriyorsa evet güzel duruyor 2si incehesapta var 7500tl civarı geliyor grupta bir arkadaş 2sini kapalı kutu 6800e veriyordu
E ben link attığımda Beğen felan yaptın aldın sandım şuan pahalı ya 5k civrında lianliler sen ne alcan anakart 24 pin mi ekran kartı için miYok ya kaçırdım uyuya kaldım indirim esnasında yoksa indirimdeydi onlar![]()
kılıf gibi üzerine geçiriyonKılıf gibi geçiriliyor sanırım bu dimi
Lianli pahali evet ama hyte de alsan alacaksın içinden çıkmıyor kipahalıya geliyo hocam ya direk Hyte Y70 çeksem daha iyi![]()
Gpu cpu ve anakart takımı tamamlamak için fakat gpu kararsızım 9070xt 9080 xt yada 5080 süper falan yada daha üstü alırsam hepsine uyar mı lianli gpu strimer kablo kaç pinli olur onlarE ben link attığımda Beğen felan yaptın aldın sandım şuan pahalı ya 5k civrında lianliler sen ne alcan anakart 24 pin mi ekran kartı için mi
eyvallah hocam kabloları temudan çözerim dedin gibi fanlara gelicek olursak 3-4 katı veresim yok acıkcası kaçaktan devam biz hocamMarkayla alakası yok. Eğer kablo için konuşuyorsan bu tarz efektler çok kolay signal rgbde. Ben temudan aldıgım kablolarla bile yapıyorum. He eğer fan tarafına gelirsen lianli gibi çalışan başka fanlar da var ama onlar da yine pahalı.
ekranı ile birlikte 20kLianli pahali evet ama hyte de alsan alacaksın içinden çıkmıyor ki![]()
Gerek yok zaten 100k+ bi sistem yoksa. Benim egsozlar çakma içeri alanlar gerçekeyvallah hocam kabloları temudan çözerim dedin gibi fanlara gelicek olursak 3-4 katı veresim yok acıkcası kaçaktan devam biz hocam![]()
TAm baktım gözler kapandı küt aralıksız 16 saat uyudum o günE ben link attığımda Beğen felan yaptın aldın sandım şuan pahalı ya 5k civrında lianliler sen ne alcan anakart 24 pin mi ekran kartı için mi
eyvallah hocam kabloları temudan çözerim dedin gibi fanlara gelicek olursak 3-4 katı veresim yok acıkcası kaçaktan devam biz hocam![]()
Ama 100k sisteme de çakma ayıp olur beGerek yok zaten 100k+ bi sistem yoksa. Benim egsozlar çakma içeri alanlar gerçek![]()
Benim sistem öyle çok iyi değil, imzadaki işteAma 100k sisteme de çakma ayıp olur be![]()