Steam oyun lazım acil

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
447
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dostlar cok cok fazla canım sıkıldı bana serisinden simulasyon tarzı oyun lazım veyahut hikaye tarzı steam hesabımı bırakıyoırum ordan bakıp ne tarz oynadıgımı anlarsınız zaten oyunlar 10 https://steamcommunity.com/profiles/76561199562288155/
22 saat metro exodus oynamışsın hikayeyi tam öğrenmek için metro last light redux ve 2033 redux oyunlarınıda oynayabilirsin ve bilimkurgu hayatta kalma-korku oyunu olan bir başyapıt SOMA oyununada bir bakabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
22 saat metro exodus oynamışsın hikayeyi tam öğrenmek için metro last light redux ve 2033 redux oyunlarınıda oynayabilirsin ve bilimkurgu hayatta kalma-korku oyunu olan bir başyapıt SOMA oyununada bir bakabilirsin
last of us part 1 indirimde onu alsammı diye dusunuyorum 550 tl crackli 1 saat oynamıstım pek sarmamıstı ama yine alıp denesemmi diye dusunuyorum

last of us part 1 indirimde onu alsammı diye dusunuyorum 550 tl crackli 1 saat oynamıstım pek sarmamıstı ama yine alıp denesemmi diye dusunuyorum
Kaç yaşındasın kanka? Eğer yaşın küçükse last of us hikayesi sarmayabilir.

Daha çok erken last of us için. Gone Fishing falan var bu sıralar çok popüler ona bakabilirsin fiyatı da uygun. AC oyunları steam'de indirimde onlara bakabilirsin. Prison Escape simulatör var o da güzeldir. Contraband Police var onu da tavsiye ederim.

Korku seversen Outlast Trials.
House Flipper 2
Crime Scene CCleaner
Hayatta kalma seviyorsan The Long Dark

Aklıma bunlar geldi şimdilik.

Daha çok erken last of us için. Gone Fishing falan var bu sıralar çok popüler ona bakabilirsin fiyatı da uygun. AC oyunları steam'de indirimde onlara bakabilirsin. Prison Escape simulatör var o da güzeldir. Contraband Police var onu da tavsiye ederim.

Korku seversen Outlast Trials.
House Flipper 2
Crime Scene CCleaner
Hayatta kalma seviyorsan The Long Dark

Aklıma bunlar geldi şimdilik.
contraband policeyi bitirdim ac oyunlarınıda oynadım house flipper 2 de oynadım crime scene clenaner gamepass den oynadım olmadı last of us alıcam ya rdr2 gibi sarmamıstı ama birdaha deniyecegim

contraband policeyi bitirdim ac oyunlarınıda oynadım house flipper 2 de oynadım crime scene clenaner gamepass den oynadım olmadı last of us alıcam ya rdr2 gibi sarmamıstı ama birdaha deniyecegim
Kanka sen daha çok küçüksün Rdr2, the last of us falan boyunu aşar senin. 14 yaşında bir çocuğun hikayeli oyunu takip etmeye pek sabrı yetmez. TLOU alsanız bile sıkılacaksınız muhtemelen. Bence simülasyon takılmaya devam edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,967
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri