Steam oyun lazım acil

last of us part 1 indirimde onu alsammı diye dusunuyorum 550 tl crackli 1 saat oynamıstım pek sarmamıstı ama yine alıp denesemmi diye dusunuyorum
Kardeşim hikayesine hakim olduğun izlediğin hiçbir oyunu yüksek fiyatlar verip almana değmez hiç oynamadığın kendine hitap eden oyunlar bulmalısın onu da kendin bulman gerek biz sabaha kadar oyun tavsiyesi veriririz ama sana hitap etmediği sürece bir anlamı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

contraband policeyi bitirdim ac oyunlarınıda oynadım house flipper 2 de oynadım crime scene clenaner gamepass den oynadım olmadı last of us alıcam ya rdr2 gibi sarmamıstı ama birdaha deniyecegim
Battlefield 6 al çıktığı zaman uzun vadede oynarsın eğer online oyun seviyorsan çünkü hikayeli oyun bir yere kadar gidiyor sonra bitince hiçlik içinde bulursun kendini

Kardeşim hikayesine hakim olduğun izlediğin hiçbir oyunu yüksek fiyatlar verip almana değmez hiç oynamadığın kendine hitap eden oyunlar bulmalısın onu da kendin bulman gerek biz sabaha kadar oyun tavsiyesi veriririz ama sana hitap etmediği sürece bir anlamı yok
bulsam işte hikayelide bir rdr 2 cok zevk aldım 2 kere bitirdim stemde epicde bos bos geziyorum :(

titanfall 2 güzel oyun evet fightlar çok tekrara bağlıyor hikaye idare eder fena değil ama pahalı ise alınmaz
Titanfall 2
Assassin's Creed Unity
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok onları oynamadım
hikayeli seviyorsan güzel başyapıt seri seçimlerine göre oyun şekilleniyor hikaye yoğunlukta film tadında

dostlar cok cok fazla canım sıkıldı bana serisinden simulasyon tarzı oyun lazım veyahut hikaye tarzı steam hesabımı bırakıyoırum ordan bakıp ne tarz oynadıgımı anlarsınız zaten oyunlar 10 https://steamcommunity.com/profiles/76561199562288155/
oyunların açılmıyor bende
steamde vs hiçbir yerde satılmıyor nfs most wanted redux mod paketi çok iyi daha yeni bitirdim hala taş gibi oyun mod paketi ile de baya iyi oluyor

Geri