buchanan171
80+
- Reaksiyon skoru
- 19

alınmaz 3060 çok eskidi artık
bütçe yeterliyken bu kart alınmaz
ekran kartını 2.el alarak kendiniz toplamanız o bütçelere pc yokarkadaşlar iyi günler, linkini eklediğim sistemi almayı düşünüyorum bu fiyata bu parçalar gayet yeterli gibi duruyor ve bütçem maks 28-29 civarı ekstra olarak monitör de almayı düşünüyorum sizce bu kasa nasıldır veya belirttiğim bütçelerde nasıl güncel kasa toplayabilirim. teşekkür ederim![]()
hocam 2. el güvenemiyorum almışken tek tıkla işi bitirmek istiyorum ekstra olarak bütün oyunları ultra açsın gibi bir isteğim de yok idare etse yeter, ileriki zamanlarda sadece ekran kartı için para biriktirmeyi düşünüyorumekran kartını 2.el alarak kendiniz toplamanız o bütçelere pc yok
3060 çöp kart dostum adam sana 3060 ı kallavi kazık şekilde satıyor siz para bitirktirmeye devam edin düzgün bir pc istiyorsanız 45-50k şarthocam 2. el güvenemiyorum almışken tek tıkla işi bitirmek istiyorum ekstra olarak bütün oyunları ultra açsın gibi bir isteğim de yok idare etse yeter, ileriki zamanlarda sadece ekran kartı için para biriktirmeyi düşünüyorum
Oradaki 3060'ın sıfır olduğunu mu sanıyorsun? Olsa bile hak edecek bir sistem değil.arkadaşlar iyi günler, linkini eklediğim sistemi almayı düşünüyorum bu fiyata bu parçalar gayet yeterli gibi duruyor ve bütçem maks 28-29 civarı ekstra olarak monitör de almayı düşünüyorum sizce bu kasa nasıldır veya belirttiğim bütçelerde nasıl güncel kasa toplayabilirim. teşekkür ederim![]()
3060 çöp kart felan değil çıktığı sene en çok satılan karttı ve şuan bile steam verilerine göre en çok kullanılan gpu. Bu fiyata alınmaz orası ayrı bir konu.3060 çöp kart dostum adam sana 3060 ı kallavi kazık şekilde satıyor siz para bitirktirmeye devam edin düzgün bir pc istiyorsanız 45-50k şart
öyle olsa da artık eskidi uzun vade için yeni seri kartlar şart soğutma olsun hız olsun vram olsun3060 çöp kart felan değil çıktığı sene en çok satılan karttı ve şuan bile steam verilerine göre en çok kullanılan gpu. Bu fiyata alınmaz orası ayrı bir konu.
Gt730 mu sandın bunu?3060 sana anca lol oynatır bu devirde biraz abartı konuşuyorum ama anla işte beni eskide kaldı artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle olsa da artık eskidi uzun vade için yeni seri kartlar şart soğutma olsun hız olsun vram olsun
3060 çöp artık dostum nerde yaşıyorsun teknolojik destegi yok gibi bir şey üstüne kart 12 gb olmasına ragman cuda çekirdegi ve ray traysing çekirdekleri çok düşük 3060 zamanında iyi idi artık güncel teknoloji ve güncel otramlarda yetersiz çöp kart3060 çöp kart felan değil çıktığı sene en çok satılan karttı ve şuan bile steam verilerine göre en çok kullanılan gpu. Bu fiyata alınmaz orası ayrı bir konu.