❌İndirim Bitti! Realme 12+ 5G 8/256 10.499tl

yolyordam35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
919

10K ya telefon bakan arkadaslar dusunmeden yapisin. galaxy a16 4g 6/128 yaninda getir goturunu yapar.

(keske yesil rengini indirime soksaydiniz be)

(kutudan kilif + ekrana uygulanmis cam filmi + adaptor cikiyor.)

Tam alınır fiyatına düşmüş.

Sosyal medyalarda ufak takılmalar ve pili hızlı bittiği sorunlarla karşılaşanları okumasam güzel telefon da işlemci korkutuyor Keşke honor magic 7 lite bu fiyatlara düşse

Sosyal medyalarda ufak takılmalar ve pili hızlı bittiği sorunlarla karşılaşanları okumasam güzel telefon da işlemci korkutuyor Keşke honor magic 7 lite bu fiyatlara düşse
Butun updateler yapildiktan sonra factory reset atin duzelir. bu fiyata dimensity 7050 yeterince guclu bu arada. helio g99 fiyatina aliyorsunuz.

Butun updateler yapildiktan sonra factory reset atin duzelir. bu fiyata dimensity 7050 yeterince guclu bu arada. helio g99 fiyatina aliyorsunuz.
Onlar hallolsa bile ısınma sorunu ve pil düzelir mi kararsız kaldım. Kötü değil şarj aleti koruyucu falan var aması var :D

10K ya telefon bakan arkadaslar dusunmeden yapisin. galaxy a16 4g 6/128 yaninda getir goturunu yapar.

(keske yesil rengini indirime soksaydiniz be)

(kutudan kilif + ekrana uygulanmis cam filmi + adaptor cikiyor.)
Güzel fiyat ama keşke vergisiz telefoj dilimine girse

Güzel fiyat ama keşke vergisiz telefoj dilimine girse
Buyuk konusmayayim ama ben dimensity 7050nin 9.5k altina dusecegini sanmiyorum. dolar da yukseliyor. bu telefon icin daha dip fiyat biraz zor gibime geliyor. ha keske girse ama sanmam. yesil rengi indirimde olaaydi ben bile almistim bu modeli 10.5kya

Pili çok iyi gidiyor sosyal medyada da kasma gibi bir sorun yaşamadım diğer bbk telefonlar gibi bu cihazın da işlemcisi baya kısık oyun performansı beklediğimden de kötü çıkmıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle android 15 ile tek çekirdek performansı %10-15 civarı düştü

Buyuk konusmayayim ama ben dimensity 7050nin 9.5k altina dusecegini sanmiyorum. dolar da yukseliyor. bu telefon icin daha dip fiyat biraz zor gibime geliyor. ha keske girse ama sanmam. yesil rengi indirimde olaaydi ben bile almistim bu modeli 10.5kya
Her şeye zam geliyo vergisiz telefon kanuna zam gelmiyo. Bi seçenek yokki 10k altına. 9,5u 15 yapsalar devlet çöker sanki

Geri