Canon EOS R10 32Bin TL

Amatör fotoğrafcilik baslanir mi? Bir de lens onerisi istiyorum

Canon 760d 18-55 , 50mm ve 55-250 lenslerle setim var, bu ürüne geçsem mantıklı olur mu?
iki lensinde zoom lensi. cihazın tadını almak istiyorsan sabit lens alıcaksın. 50mm ile çık portre çek, hatırlamıyorum ama zoom aralığı fazla olmayan 16mm altı geniş açı lensi tak cihaza o zaman bu kameraların tadı çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amatör fotoğrafcilik baslanir mi? Bir de lens onerisi istiyorum
zoom lensleri kullanma yeter. bir önceki mesajımdaki lenslerle tadı çıkar. illaki istiyorsan güncel durumu bilmiyorum ama zamanında nikonda
bu markanın sabit 2.8 diyaframlı lensi kullanmıştım ve çok tatmin ediciydi.

Ben XT3 alırdım. XE4 kompakt bir model olmasına karşın hiçbir artısı yok, elde tutuşu falan çok kötü kullanımı rahatsız eder. Eğer A6400'le farkını soruyorsan ben 6400 tercihinde bulunurdum, dönen ekran benim için önemli ve oto fokusu daha iyi.
Açıkçası Fuji aralarında en çok almak istediğim, renk tonu benim gözüme en çok hitap eden makine. Ayrıca manuel ayarlanabilirliği de çok cazip ve tasarımına hayranım.
Canon beni sırf 0 olmasından dolayı çekiyor, XT-3 ise 2018 model bi makine o biraz soğuk bakmama sebep.

Ben XT3 alırdım. XE4 kompakt bir model olmasına karşın hiçbir artısı yok, elde tutuşu falan çok kötü kullanımı rahatsız eder. Eğer A6400'le farkını soruyorsan ben 6400 tercihinde bulunurdum, dönen ekran benim için önemli ve oto fokusu daha iyi.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, R10 aldım fakat XT-3 aklımın bi köşesinde her zaman takılı olacak eminim çünkü gönlüm Fujiden yanaydı ama geçmişten kalma kötü 2. El deneyimlerim ve halihazırda alabileceğim bi 0 kamera olması buna engel oldu. Belki ileride takaslayabilirim.

fujifilm xm5 nasıldır hocam ?

Aşırı ihtiyacım vardu bu makinaya nasıl görmedim ya şu başlığı kaçırdım of

Kötüdür, o fiyata çok daha iyi makineler bulunuyor, bataryası gitmiyor ve tutuşu falan hiç ergonomik değil.

Kötüdür, o fiyata çok daha iyi makineler bulunuyor, bataryası gitmiyor ve tutuşu falan hiç er
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, R10 aldım fakat XT-3 aklımın bi köşesinde her zaman takılı olacak eminim çünkü gönlüm Fujiden yanaydı ama geçmişten kalma kötü 2. El deneyimlerim ve halihazırda alabileceğim bi 0 kamera olması buna engel oldu. Belki ileride takaslayabilirim.
R10 aldıysan aklında XT3'ün çokta kalmasına gerek yok bence, hayırlı olsun.

Açıkçası Fuji aralarında en çok almak istediğim, renk tonu benim gözüme en çok hitap eden makine. Ayrıca manuel ayarlanabilirliği de çok cazip ve tasarımına hayranım.
Canon beni sırf 0 olmasından dolayı çekiyor, XT-3 ise 2018 model bi makine o biraz soğuk bakmama sebep.
Canon RP'nin indirimi olsa kaçırma derdim fakat 0 ürün almak güzel olur tabii ki.

Kötüdür, o fiyata çok daha iyi makineler bulunuyor, bataryası gitmiyor ve tutuşu falan hiç ergonomik değil.

Kötüdür, o fiyata çok daha iyi makineler bulunuyor, bataryası gitmiyor ve tutuşu falan hiç er

Canon RP'nin indirimi olsa kaçırma derdim fakat 0 ürün almak güzel olur tabii ki.
xm5 fiyatına ne önerirsiniz?

Teşekkür ederim.
Genelde portre ve manzara fotoğrafları çekiyorum RP dediğin gibi daha iyi olurdu bu iş için ama umduğum değil de bulduğum artık

Tüh ya kaçırmışım indirimi

Kaçırmasam da almıyacaktım ama hep mi kamera merakı kenardan üflüyor

Geri