Yardım 2k fp klavye önerisi

iFatihhh

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
2000
%60 klavye arıyorum 2000 lira bütçem var RGB olsun ve red switch olsun yani bastığında çok ses çıkarmayan switchlerden olsun brown switch gibi eğer kendi fiyatındakilerden çok bi farkı olursa bütçeyi azıcık esnetebilirim

happy hour da 1299 tl ye düşüyor , diğer manyetik klavyelerde var

%60 klavye arıyorum 2000 lira bütçem var RGB olsun ve red switch olsun yani bastığında çok ses çıkarmayan switchlerden olsun brown switch gibi eğer kendi fiyatındakilerden çok bi farkı olursa bütçeyi azıcık esnetebilirim
Manyetik tercih etmeyi düşünürsen fun60 max bakabilirsin kankam kablolu kablosuz 8k verebiliyor. Bende aktif olarak fun 60 ultra kullanıyorum ve memnunum şarjı biraz hızlı bitiyor sadece

@drakathx Havit Gamenote KB904L kullanıyor soru sorabilirsin arkadaşa

Manyetik tercih etmeyi düşünürsen fun60 max bakabilirsin kankam kablolu kablosuz 8k verebiliyor. Bende aktif olarak fun 60 ultra kullanıyorum ve memnunum şarjı biraz hızlı bitiyor sadece
bütçe aşarsan dedi gibi fun60 güzel klavye , beyaz ı stoklara gelse keşke

klavye çok estetik durmuyor bir de F tuşları yok

Siyah dediğin için bunu attım ürün hakkında sayfadaki bilgiler dışında bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkarsa da bu olur

Geri