- Bütçe
- 2000
%60 klavye arıyorum 2000 lira bütçem var RGB olsun ve red switch olsun yani bastığında çok ses çıkarmayan switchlerden olsun brown switch gibi eğer kendi fiyatındakilerden çok bi farkı olursa bütçeyi azıcık esnetebilirim
Manyetik tercih etmeyi düşünürsen fun60 max bakabilirsin kankam kablolu kablosuz 8k verebiliyor. Bende aktif olarak fun 60 ultra kullanıyorum ve memnunum şarjı biraz hızlı bitiyor sadece%60 klavye arıyorum 2000 lira bütçem var RGB olsun ve red switch olsun yani bastığında çok ses çıkarmayan switchlerden olsun brown switch gibi eğer kendi fiyatındakilerden çok bi farkı olursa bütçeyi azıcık esnetebilirim
tercihen siyah klavye arıyorum setupun kalanı siyah beyaz ve gri çok sırıtır![]()
Havit Gamenote KB884L RGB Gaming Mekanik Klavye
Ayarlanabilir RGB Işıklandırma Backlit Mekanik Klavye 11 Katmanlı Gasket Yapı Ayrılabilir Type-C Kablo 50 Milyon Tuş Ömrü 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
happy hour da 1299 tl ye düşüyor , diğer manyetik klavyelerde var
bütçe aşarsan dedi gibi fun60 güzel klavye , beyaz ı stoklara gelse keşkeManyetik tercih etmeyi düşünürsen fun60 max bakabilirsin kankam kablolu kablosuz 8k verebiliyor. Bende aktif olarak fun 60 ultra kullanıyorum ve memnunum şarjı biraz hızlı bitiyor sadece
klavye çok estetik durmuyor bir de F tuşları yokManyetik tercih etmeyi düşünürsen fun60 max bakabilirsin kankam kablolu kablosuz 8k verebiliyor. Bende aktif olarak fun 60 ultra kullanıyorum ve memnunum şarjı biraz hızlı bitiyor sadece
hocam ama f tuşları olanlar 60 dizilimde olmuyor kiklavye çok estetik durmuyor bir de F tuşları yok
bazı klavyelerde de F tuşu var 60 gibi olanlarda o yüzden sordum mesela https://www.havitstore.com.tr/havit...urkce-klavye-1.06inc-tft-lcd-ekran-red-switchhocam ama f tuşları olanlar 60 dizilimde olmuyor ki
%60 klavye arıyorum 2000 lira bütçem var RGB olsun ve red switch olsun yani bastığında çok ses çıkarmayan switchlerden olsun brown switch gibi eğer kendi fiyatındakilerden çok bi farkı olursa bütçeyi azıcık esnetebilirim
bunlar 75 dizilimli olarak geçer kankam kardeşim geçen hafta bunun kb904l olan manyetik switchli olanını aldı ve gayet güzel klavye memnun havitte indirim de kovalayabilirsin.bazı klavyelerde de F tuşu var 60 gibi olanlarda o yüzden sordum mesela https://www.havitstore.com.tr/havit...urkce-klavye-1.06inc-tft-lcd-ekran-red-switch