Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,653
izmirdemisinindiriyorum hocam başka sistem de deneme gibi bir fırsatım olmadı
izmirdemisinindiriyorum hocam başka sistem de deneme gibi bir fırsatım olmadı
evetizmirdemisin
Birisi hot spot olması lazım ikisinide aç sen birde furmark yaparmısın karta birde izmirin neresi yardımcı olmaya çalışayımevet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam gpu sıcaklığı ve gup temperature yazıyor hangisi doğrusu
Çiğlideyim biraz önce bilgisayarcı ile konuştum ona götürücem gibiBirisi hot spot olması lazım ikisinide aç sen birde furmark yaparmısın karta birde izmirin neresi yardımcı olmaya çalışayım
Ya hocam ciddi misinÇiğlideyim biraz önce bilgisayarcı ile konuştum ona götürücem gibi
hocam ama oyunlarda direk 90 dereceli görüyor ve değişik bir ses geliyor kasa dan donma kasma mavi ekran da yapıyor anormal derece de ısınmalar da msida 100 dereceyi gördü yineYa hocam ciddi misinbunlar tamamen normal sonuçlar bilirkişiye saydık boşu boşuna. Hotspot çıkabilir o derecelere. Önemli olan çip sıcaklığı. O da normal düzeylerde.
Hotspot 100 normalhocam ama oyunlarda direk 90 dereceli görüyor ve değişik bir ses geliyor kasa dan donma kasma mavi ekran da yapıyor anormal derece de ısınmalar da msida 100 dereceyi gördü yine
Hocam forza horizon 4te 100leri görüyorum testlerde benzer sistem aynı ekran kartı aynı işlemci 70-75 görüyordu max devourda 90 derece görüyodum düşük ayarlardaHotspot 100 normal
Arkadaşlar selamlar mayısta thhye başvurdum ve bugün karar verilmiş ve reddine karar verilmiş
donanımsal bir sorun yoksa neden 3 kez ekran kartı değişimi oldu neden bu pc forza horizan 4ü açtığım gibi 105 dereceleri görüyor neden basit oyunlarda direk 90 dereceyi görüyor neden valorantta mavi ekran yiyip duruyorum neden donmalar kasmalar yaşıyorum yani nasıl bir yazılım yüklenmiş olabilir böyle bir iş mi var ne yapabilirim
Crack veya hile indirmedim oyunlara yama bile indirmeden sorun yaşarım diye windowsu tanıdığım bilgisayarcıya yaptırdım orjinalSiz bu raporda yazıldığı gibi crack veya hile gibi bir şeyler yüklediniz mi? Kullandığınız windows işletim sistemi orijinal mi yoksa crackli mi?
ısılar normal laÇiğlideyim biraz önce bilgisayarcı ile konuştum ona götürücem gibi
valla hakkına girdik adamın fgljklşihsfhYa hocam ciddi misinbunlar tamamen normal sonuçlar bilirkişiye saydık boşu boşuna. Hotspot çıkabilir o derecelere. Önemli olan çip sıcaklığı. O da normal düzeylerde.
kanka başında bekle elemanın sakın bırakma sistemiÇiğlideyim biraz önce bilgisayarcı ile konuştum ona götürücem gibi
hangi ısılar normal hocamısılar normal la
valla hakkına girdik adamın fgljklşihsfh
kanka başında bekle elemanın sakın bırakma sistemi
ekran kartının kanka adamın dediği hotspot attığın testte ekran kartı ısısı normal işlemci ne durumdahangi ısılar normal hocam