🔥İndirim MSİ MAG A600DN Psu 1499₺

fhevix

80+
Reaksiyon skoru
103
Ürün linki bu

Ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ben de çektim bi tane.

Ekler

• IMG_20250910_185709.webp
    IMG_20250910_185709.webp
    21.8 KB · Hit: 189
Son düzenleme:
çok güzel fiyat daha geçen 1850 ye mi ne aldım :D sadece mağazada imiş fakat.

kalitesi nasıl 9 taksit 200 tl ye geliyor faizli

Ürün linki bu

Ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ben de çektim bi tane. İyi diye biliyorum.
düşük sistemler için yeterli 2. el psu almak yerine almak mantıklı olacaktır fakat çok iyi bir psu değil hatta kötü diyebiliriz.

düşük sistemler için yeterli 2. el psu almak yerine almak mantıklı olacaktır fakat çok iyi bir psu değil hatta kötü diyebiliriz.
Valla ikinci el kullanılmış psu yerine bunu almak daha mantıklı olur diye aldım sirf. En fazla 6700xt falan kullanırım muhtemelen. Yeterli olur diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok tekrardan gelmiş alacaklara duyurulur

F seviyesi atom bombası PSU. Önerenler sadece MSI yazmasına bakarak öneri yapıyor heralde. Rampage daha iyidir.
kalitesi nasıl
Çöp.

Ürünün 2 gündür stoğu yok mağazalarda gözüküyor. Dünde bu fiyata olmasına rağmen fiyatı değişmiştir diye maalesef ödeme aşamasına geçemedi. Sıcak fırsatlara kontrol edilip konu açılsa çok daha iyi olur

Dostum imzanda Rampage PSU var adam senden MSI PSU yorumu beklemiş?
hocam diğer sohbetlerime bakarsanız sistemimi yükseltiyorum. onnu dün değiştim tekrar değişmem lazım hatta unutmuşum. henüz hala msi kullanıyorum arkadaşın sorduğu psu yu hatta. rampage almıştım dün buradaki önerilerin üstüne onu iptal ettim daha kargoya verilmemişti corsair in full modüler 750w psu sunu siperiş verdim cumartesi gelir büyük ihtimalle. 750w çok bi artış değil gibi ama arlarında 3k fiyat farkı var ve şuanki sistemimde 7800x3d ve 7700xt takılı gayet sorunsuz besliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri