2. el s serisi veya note serisi bak6 bin liraya sıfır ya da yenilenmiş olarak hangi telefonu önerirsiniz? Günlük işler için kullanılacak.
Normalde direkt ona baktım da cihazın üretimi mi durdu artık ne olduysa hiçbir yerse stoğu yok satanlar da A16 fiyatı istiyor neredeyse.Yenilenmiş alma yenilemiyorlar bozup veriyorlar sonra mahkemelerde uğraşıp duruyorsun. Samsung a06 mı ne onu alabilirsin sıfır
Kurumsal bir yerden almam gerekiyor o yüzden sahibindene falan bakamıyorum ona göre verebileceğiniz bir öneri varsa sevinirim.2. el s serisi veya note serisi bak
ozaman alma daha iyi vallaNormalde direkt ona baktım da cihazın üretimi mi durdu artık ne olduysa hiçbir yerse stoğu yok satanlar da A16 fiyatı istiyor neredeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kurumsal bir yerden almam gerekiyor o yüzden sahibindene falan bakamıyorum ona göre verebileceğiniz bir öneri varsa sevinirim.
Ne yani telefonsuz mu kalalım?ozaman alma daha iyi valla
6k ya 0 da yenilenmişte duzgun bişi yok 2. elde s10e s10p s10 note 10 10p alabilirsin o apralaraNe yani telefonsuz mu kalalım?
Sağolun, ikisine de bakacağım. Zaten donanım çok önemli değil Whatsapp falan çalıştırsa yeter ama çok arıza çıkarma ihtimali olmasın ve şebeke sorunu çıkarmasın istiyorum mümkünse.UFS 2.2 ve 22.5w şarjı ile fena cihaz değil, biraz daha bütçe çıkartırım derseniz Vivo Y27.
https://www.idefix.com/zte-nubia-v40-design-8046-128gb43-dual-mavi-p-3750802
https://www.gsmarena.com/zte_blade_v40_design-12096.php
Normalde direkt ona baktım da cihazın üretimi mi durdu artık ne olduysa hiçbir yerse stoğu yok satanlar da A16 fiyatı istiyor neredeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kurumsal bir yerden almam gerekiyor o yüzden sahibindene falan bakamıyorum ona göre verebileceğiniz bir öneri varsa sevinirim.
A06 satsalar direkt alırım Samsunga güveniyorum ama her yerde satıştan kalkmış ya da satışta kalan yerlerde fiyatı uçmuş cihazın. A16 falan zaten 10 bin liraya dayanıyor 8 bine falan olsa belki zorlardım da 10 bin bütçenin baya üstünde.
Acelesi var maalesef kullanılan telefon bozuldu acil olarak yeni cihaz lazım.Eğer acelesi yoksa biraz biriktirip en azından samsung a25 almanızı öneririm.çünkü bu fiyata alacağınız telefonlar illaki kasacak.