- Konu Sahibi Konu Sahibi
İŞlemci bi ara 90 üzerine çıkıyordu ama şuan normalin bi tık üzeri kanka ama oyunlarda dereceler anormal seviye deekran kartının kanka adamın dediği hotspot attığın testte ekran kartı ısısı normal işlemci ne durumda
İŞlemci bi ara 90 üzerine çıkıyordu ama şuan normalin bi tık üzeri kanka ama oyunlarda dereceler anormal seviye deekran kartının kanka adamın dediği hotspot attığın testte ekran kartı ısısı normal işlemci ne durumda
oyunlarda msi after burner ike oynayıp ss atasrmısınİŞlemci bi ara 90 üzerine çıkıyordu ama şuan normalin bi tık üzeri kanka ama oyunlarda dereceler anormal seviye de
Attım hocam forza da 100 dereceydioyunlarda msi after burner ike oynayıp ss atasrmısın
göremedim nerde atarmısın tekrar tıslama normaldir coil whine sesidirAttım hocam forza da 100 dereceydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diğer uygulamalarda aynı dereceyi görüyordu bir de oyunlara girdiğimde kasadan tıslama sesi geliyor
Buyrun hocam diğer uygulama da aynı dereceleri görüyorgöremedim nerde atarmısın tekrar tıslama normaldir coil whine sesidir
Gpu çip maks 73 görmüş hotspot 102 görmüş maks vramler de 82 görmüş absürt değerler yok gibi hotspot 102 bir tık düşündürücü işlemci sıcaklığı ne birde bu şekilde yapma izleme kısmına gir oradan yap köşede anlık gör değerleri bilmiyorsan 10 saniyelik iş youtubeda varBuyrun hocam diğer uygulama da aynı dereceleri görüyor
Bilgisayarı kapattım yarın atıcam görselleriGpu çip maks 73 görmüş hotspot 102 görmüş maks vramler de 82 görmüş absürt değerler yok gibi hotspot 102 bir tık düşündürücü işlemci sıcaklığı ne birde bu şekilde yapma izleme kısmına gir oradan yap köşede anlık gör değerleri bilmiyorsan 10 saniyelik iş youtubeda var
hocam o dediğiniz ayar bence çıkmıyor baktım youtubedenGpu çip maks 73 görmüş hotspot 102 görmüş maks vramler de 82 görmüş absürt değerler yok gibi hotspot 102 bir tık düşündürücü işlemci sıcaklığı ne birde bu şekilde yapma izleme kısmına gir oradan yap köşede anlık gör değerleri bilmiyorsan 10 saniyelik iş youtubeda var