Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam gpu sıcaklığı ve gup temperature yazıyor hangisi doğrusu
Birisi hot spot olması lazım ikisinide aç sen birde furmark yaparmısın karta birde izmirin neresi yardımcı olmaya çalışayım

Birisi hot spot olması lazım ikisinide aç sen birde furmark yaparmısın karta birde izmirin neresi yardımcı olmaya çalışayım
Çiğlideyim biraz önce bilgisayarcı ile konuştum ona götürücem gibi

Ekler

• 1000032283.webp
    1000032283.webp
    1.7 MB · Hit: 27
  • 1000032281.webp
    1000032281.webp
    1.1 MB · Hit: 27
  • 1000032282.webp
    1000032282.webp
    1.2 MB · Hit: 29
Ya hocam ciddi misin :D bunlar tamamen normal sonuçlar bilirkişiye saydık boşu boşuna. Hotspot çıkabilir o derecelere. Önemli olan çip sıcaklığı. O da normal düzeylerde.

Ya hocam ciddi misin :D bunlar tamamen normal sonuçlar bilirkişiye saydık boşu boşuna. Hotspot çıkabilir o derecelere. Önemli olan çip sıcaklığı. O da normal düzeylerde.
hocam ama oyunlarda direk 90 dereceli görüyor ve değişik bir ses geliyor kasa dan donma kasma mavi ekran da yapıyor anormal derece de ısınmalar da msida 100 dereceyi gördü yine

hocam ama oyunlarda direk 90 dereceli görüyor ve değişik bir ses geliyor kasa dan donma kasma mavi ekran da yapıyor anormal derece de ısınmalar da msida 100 dereceyi gördü yine
Hotspot 100 normal

Arkadaşlar selamlar mayısta thhye başvurdum ve bugün karar verilmiş ve reddine karar verilmiş

donanımsal bir sorun yoksa neden 3 kez ekran kartı değişimi oldu neden bu pc forza horizan 4ü açtığım gibi 105 dereceleri görüyor neden basit oyunlarda direk 90 dereceyi görüyor neden valorantta mavi ekran yiyip duruyorum neden donmalar kasmalar yaşıyorum yani nasıl bir yazılım yüklenmiş olabilir böyle bir iş mi var ne yapabilirim

Siz bu raporda yazıldığı gibi crack veya hile gibi bir şeyler yüklediniz mi? Kullandığınız windows işletim sistemi orijinal mi yoksa crackli mi?

Siz bu raporda yazıldığı gibi crack veya hile gibi bir şeyler yüklediniz mi? Kullandığınız windows işletim sistemi orijinal mi yoksa crackli mi?
Crack veya hile indirmedim oyunlara yama bile indirmeden sorun yaşarım diye windowsu tanıdığım bilgisayarcıya yaptırdım orjinal

ısılar normal la

valla hakkına girdik adamın fgljklşihsfh

kanka başında bekle elemanın sakın bırakma sistemi

ısılar normal la

valla hakkına girdik adamın fgljklşihsfh

kanka başında bekle elemanın sakın bırakma sistemi
hangi ısılar normal hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR