Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

İŞlemci bi ara 90 üzerine çıkıyordu ama şuan normalin bi tık üzeri kanka ama oyunlarda dereceler anormal seviye de
oyunlarda msi after burner ike oynayıp ss atasrmısın

oyunlarda msi after burner ike oynayıp ss atasrmısın
Attım hocam forza da 100 dereceydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer uygulamalarda aynı dereceyi görüyordu bir de oyunlara girdiğimde kasadan tıslama sesi geliyor

Attım hocam forza da 100 dereceydi

Diğer uygulamalarda aynı dereceyi görüyordu bir de oyunlara girdiğimde kasadan tıslama sesi geliyor
göremedim nerde atarmısın tekrar tıslama normaldir coil whine sesidir

Ekler

• 1000032274.webp
    1000032274.webp
    1.2 MB · Hit: 19
Buyrun hocam diğer uygulama da aynı dereceleri görüyor
Gpu çip maks 73 görmüş hotspot 102 görmüş maks vramler de 82 görmüş absürt değerler yok gibi hotspot 102 bir tık düşündürücü işlemci sıcaklığı ne birde bu şekilde yapma izleme kısmına gir oradan yap köşede anlık gör değerleri bilmiyorsan 10 saniyelik iş youtubeda var

Gpu çip maks 73 görmüş hotspot 102 görmüş maks vramler de 82 görmüş absürt değerler yok gibi hotspot 102 bir tık düşündürücü işlemci sıcaklığı ne birde bu şekilde yapma izleme kısmına gir oradan yap köşede anlık gör değerleri bilmiyorsan 10 saniyelik iş youtubeda var
Bilgisayarı kapattım yarın atıcam görselleri

hocam o dediğiniz ayar bence çıkmıyor baktım youtubeden

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,419
Üyeler
183,114
Son üye
moyikan