DDR5 /4 SİSTEM TAVSİYESI

dogukan34

80+
Reaksiyon skoru
46
Bütçe
40000
Merhaba arkadaşlar normalde ddr4 f/p bir sistem toplayacaktim fakat r5 5600 den gecebjleceğim tek secenek x3d islemcilerdi aslinda sadece hikayeli iyunlar oynuyorum ve yetiyor 2k da 2080 superle fakat biraz daha güncel birseylere gecmek istiyorum bütcem 40k amd ekran karti olmayan ddr5 önerilerinize açigim ayrica ddr5 pc acilmama gec acilmama sorunlari gectimj bilgilendiriseniz sevinirim bu konuda endisem var simdiden tesekkuerler

Merhaba arkadaşlar normalde ddr4 f/p bir sistem toplayacaktim fakat r5 5600 den gecebjleceğim tek secenek x3d islemcilerdi aslinda sadece hikayeli iyunlar oynuyorum ve yetiyor 2k da 2080 superle fakat biraz daha güncel birseylere gecmek istiyorum bütcem 40k amd ekran karti olmayan ddr5 önerilerinize açigim ayrica ddr5 pc acilmama gec acilmama sorunlari gectimj bilgilendiriseniz sevinirim bu konuda endisem var simdiden tesekkuerler
o paraya x3d ddr5 imkansız bütçe yetersiz elinizdeki sistemi satsanız bile kurtarmıyor

Açılmama Geç Açılmama durumu memory context restore açmayan arkadaşlar için var o özelliği açtığın sürece max 11 saniyede açılır en azından benim sorunlu anakartım colorfulda öyle. Dün 41kya 5070 amd sistem satıldı vatanda o alınabilirdi.

9070xt nin altına düşmeyecegin güzel bir kasa lazım ki 2k da adam gibi oyun oynayasın vram problemi olmadan eger nvdia düşünüyorsanız 5070ti ın altına bakılmamalı

yerinde olsam ekran kartına hiç dokunmadan 7600x3d işlemcili pc toplarım. 2080 çok çok iyi bir ekran kartı değiştirmiye değmez bütçende.

arkadas 4060 8 gb, i7-14700kf ile 2k warzone 100 fps aliyorum, gayet memnunum bf serisini oynuyorum valorant lol rdr 2 bir suru oyun, takilma donma vs yok bu millet diyorki 2k da 500 fps alsin inanma herkese. Bak asagidaki sistemler hayli hayli yeter sana. bu milletin ya parasi bol yada hayalindeki seyleri konusuyolar. asagidakileri incele, seni uzeceklerini sanmiyorum. Bunun gibi niceleri var sec birini/birilerini salla buraya tartisalim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi de sistemim ddr4 hesap et

Son düzenleme:
sence onemli mi benim icin? insan ol da adam gibi aciklamasini yaz dinggoo senin gibi burada insani assagilayan cok dangalakk var adam ol
devam et şekerini kıtladın herhalde tozunu iç hadi yavrum yallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,076
Üyeler
186,290
Son üye
MeteUysal
Geri