Bu seri no oled mi yoksa dolandırıcılık mı var?

foixria

80+
Reaksiyon skoru
12
Screenshot_2025-09-11-09-32-36-379_com.sahibinden.webp
arkadaşlar Nintendo oled alıcam ve bu ilana karsr verdim ama kontrol edemiyorum seri no anlayan biri yardımcı olabilir mi?

Seri noyu bilmiyorumda arada boyut farkı var zaten büyükse oleddir

bu videoda serial number başı tutuyor oled sanırım

bu videoda serial number başı tutuyor oled sanırım
teşekkür ederim hocam attığımda ekranı biraz lcd gibi geldi bana ışıktan kaynaklı mı yoksa cidden öyle mi gözüküyor dolandırılmak istemem satıcının 81 satışı var ama yinede sıkıntı olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
teşekkür ederim hocam attığımda ekranı biraz lcd gibi geldi bana ışıktan kaynaklı mı yoksa cidden öyle mi gözüküyor dolandırılmak istemem satıcının 81 satışı var ama yinede sıkıntı olabilir
Satıcıdan normal bir ortamda siyah bir görüntü açmasını isteyip fotoğrafını iste. Serial number tutsa da belki Ekran değiştirmiştir bilemeyiz.

bunlara crack oyun yükleniyor mu ya bilgisi olan var mı

teşekkür ederim hocam ekranı biraz lcd gibi geldi bana ışıktan kaynaklı mı yoksa cidden öyle mi gözüküyor dolandırılmak istemem satıcının 81 satışı var ama yinede sıkıntı olabilir

olede yapılmıyor diye biliyorum lite v1 v2 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcıdan normal bir ortamda siyah bir görüntü açmasını isteyip fotoğrafını iste. Serial number tutsa da belki Ekran değiştirmiştir bilemeyiz.
yazdım hayırlısı bakalım 1 ilan daha var ama adaptörü falan yok o daha güvenilir geldi ama 8900 e denk geliyor ve eksikleri var nasıl yaparım bilmiyorum

Çip takılıyor hepsine.

olede yapılmıyor diye biliyorum lite v1 v2 oluyor

yazdım hayırlısı bakalım 1 ilan daha var ama adaptörü falan yok o daha güvenilir geldi ama 8900 e denk geliyor ve eksikleri var nasıl yaparım bilmiyorum
Oledede oluyor ve alacaksan mutlaka çipli al yoksa 2 aya oyun fiyatlarindan bıkıp ya satar yada çip taktırmakla uğraşırsın direkt çipli al

Çip takılıyor hepsine.

Oledede oluyor ve alacaksan mutlaka çipli al yoksa 2 aya oyun fiyatlarindan bıkıp ya satar yada çip taktırmakla uğraşırsın direkt çipli al
denerim ama bütçemi yeteceğini sanmıyorum ayrica birkac ay oyun almayacagim hollow knight falan oynayacağım bir süreliğine

adaptor ve micro sd çok masraf çıkarır mı acaba?

denerim ama bütçemi yeteceğini sanmıyorum ayrica birkac ay oyun almayacagim hollow knight falan oynayacağım bir süreliğine
Bende öyle dedim 2 3 oyun aldım sonra dayanamadım çip taktirdim 2 3 oyunada boşa para vermiş oldum

hiç daha önce bakmadım ama alasım geldi hocam benim de var mı bakmam gereken 2. elde kusurlar vs oled mi alınır
Çip takılıyor hepsine.

adaptor ve micro sd çok masraf çıkarır mı acaba?

Bende öyle dedim 2 3 oyun aldım sonra dayanamadım çip taktirdim 2 3 oyunada boşa para vermiş oldum
çip taktırmak ne kadar hocam

Geri