Bu seri no oled mi yoksa dolandırıcılık mı var?

hiç daha önce bakmadım ama alasım geldi hocam benim de var mı bakmam gereken 2. elde kusurlar vs oled mi alınır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çip taktırmak ne kadar hocam
Çip taktırmak 2500 3000 civarı ama hiç uğraşmaya gerek yok direkt çipli satın alın oled en iyisi

Çip taktırmak 2500 3000 civarı ama hiç uğraşmaya gerek yok direkt çipli satın alın oled en iyisi
hocam bende kaliteli bir type c var onu sarj için kullanabilir miyim yoksa Adaptör mü almam lazım ons göre galiba 8900 e olanı alıcam sadece sprig grap ve adaptor eksik ama çok güven verdi kendisi sıkıntılı durumda iade konusunda falan

hocam bende kaliteli bir type c var onu sarj için kullanabilir miyim yoksa Adaptör mü almam lazım ons göre galiba 8900 e olanı alıcam sadece sprig grap ve adaptor eksik ama çok güven verdi kendisi sıkıntılı durumda iade konusunda falan
8900e adaptörsüz çipsiz fiyat pahalı hocam Facebookta nintendo gruplarina bakın o fiyata daha mantıklı cihazlar var

8900e adaptörsüz çipsiz fiyat pahalı hocam Facebookta nintendo gruplarina bakın o fiyata daha mantıklı cihazlar var
anladım hocam 8600 ama 300tl sahibinden param güvende ile alıyor başka bir ilan da var 7500 e full set v1 modeli yanında animal crossing ile ama v1 ve oled arasında çok fark olduğu için değeceğini düşünüyorum

hocam sahibinden dışı nereden alınır güvenilirlikte lazım tabi

bir de hocam çiplerin türü var mı farklı çipler var sanırım bazısı online de oynatıyormuş

Geri