teşekkür ederim hocam attığımda ekranı biraz lcd gibi geldi bana ışıktan kaynaklı mı yoksa cidden öyle mi gözüküyor dolandırılmak istemem satıcının 81 satışı var ama yinede sıkıntı olabilirbu videoda serial number başı tutuyor oled sanırım
Satıcıdan normal bir ortamda siyah bir görüntü açmasını isteyip fotoğrafını iste. Serial number tutsa da belki Ekran değiştirmiştir bilemeyiz.teşekkür ederim hocam attığımda ekranı biraz lcd gibi geldi bana ışıktan kaynaklı mı yoksa cidden öyle mi gözüküyor dolandırılmak istemem satıcının 81 satışı var ama yinede sıkıntı olabilir
teşekkür ederim hocam ekranı biraz lcd gibi geldi bana ışıktan kaynaklı mı yoksa cidden öyle mi gözüküyor dolandırılmak istemem satıcının 81 satışı var ama yinede sıkıntı olabilir
olede yapılmıyor diye biliyorum lite v1 v2 oluyorbunlara crack oyun yükleniyor mu ya bilgisi olan var mı
yazdım hayırlısı bakalım 1 ilan daha var ama adaptörü falan yok o daha güvenilir geldi ama 8900 e denk geliyor ve eksikleri var nasıl yaparım bilmiyorumSatıcıdan normal bir ortamda siyah bir görüntü açmasını isteyip fotoğrafını iste. Serial number tutsa da belki Ekran değiştirmiştir bilemeyiz.
olede yapılmıyor diye biliyorum lite v1 v2 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazdım hayırlısı bakalım 1 ilan daha var ama adaptörü falan yok o daha güvenilir geldi ama 8900 e denk geliyor ve eksikleri var nasıl yaparım bilmiyorum
Oledede oluyor ve alacaksan mutlaka çipli al yoksa 2 aya oyun fiyatlarindan bıkıp ya satar yada çip taktırmakla uğraşırsın direkt çipli albunlara crack oyun yükleniyor mu ya bilgisi olan var mı
denerim ama bütçemi yeteceğini sanmıyorum ayrica birkac ay oyun almayacagim hollow knight falan oynayacağım bir süreliğineÇip takılıyor hepsine.
Oledede oluyor ve alacaksan mutlaka çipli al yoksa 2 aya oyun fiyatlarindan bıkıp ya satar yada çip taktırmakla uğraşırsın direkt çipli al
Bende öyle dedim 2 3 oyun aldım sonra dayanamadım çip taktirdim 2 3 oyunada boşa para vermiş oldumdenerim ama bütçemi yeteceğini sanmıyorum ayrica birkac ay oyun almayacagim hollow knight falan oynayacağım bir süreliğine
Çip takılıyor hepsine.
Oledede oluyor ve alacaksan mutlaka çipli al yoksa 2 aya oyun fiyatlarindan bıkıp ya satar yada çip taktırmakla uğraşırsın direkt çipli al
denerim ama bütçemi yeteceğini sanmıyorum ayrica birkac ay oyun almayacagim hollow knight falan oynayacağım bir süreliğine
adaptor ve micro sd çok masraf çıkarır mı acaba?
çip taktırmak ne kadar hocamBende öyle dedim 2 3 oyun aldım sonra dayanamadım çip taktirdim 2 3 oyunada boşa para vermiş oldum