O daha ufak bundan hacim olarakgaming gecesinde aynı görünüşte lian li geliyor 3500'e fanlı onu alın buna para vermeyin
Kim diyor fan koymamışlar diye ilanda 4x120mm fan yazıyorAbim benim bizi yormamak için fan bile koymamışlar. Böyle iyi niyetli insanlar var.
Kardeşim kuzen yazmış (dümen), şaka bi yana havuç rendesi gibi kasa. Yinede fiyat iyi.Kim diyor fan koymamışlar diye ilanda 4x120mm fan yazıyor
Psu Kablo anakart giriş yerlerinde keçe gibi şey var mı yoksa resimde gibi boş mu daKasa malzeme olarak güzel ama fanları 3 pinli ben dün iade ettim
Hocam bakayım fotoğrafları silmediysem atıcam hemen geç gördüm kusura bakmayın temperli camı normale göre fazla karanlık bu arada onuda söylemek isterimPsu Kablo anakart giriş yerlerinde keçe gibi şey var mı yoksa resimde gibi boş mu da
o zaman bilemem ben aynı zannettim hem fan fiyatları tanesi 500den aynı paraya geliyo diye dedimO daha ufak bundan hacim olarak
hocam anakart girişlerinin üstüne denk geliyorPower kablosu nereye denk geliyor anlamadım ki
Ara kablo var o zamanhocam anakart girişlerinin üstüne denk geliyor
Alıntıyı görüntüle
evet hocam kasanın içinde psu için ayrı bir kablo varAra kablo var o zaman