2k civari gamepad onerisi

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,042
Oyun icin windows da kullanacagim. Masaustu pc m de bluetooth yok bu yuzden dongle veya kablo ile baglanan olursa sevinirim. Ekstra mumkunse bluetooth olsun laptopla da kullanacagim bazen

ATK Battle Axe Pro alabilirsiniz hocam fiyatına göre dolu dolu bir ürün. Alternatif olarak Gamesir Nova 2 Lite bakabilirsiniz kendi kullandığım gamepad. Gulikit KK3 Pro da önerilenler arasında ama pek bilgim yok.

Yakın zamanda Atk battle axe pro aldım memnunum güzel ürün, aynı zamanda markanın atk F1 pro max model mousesinide kullanıyorum şu ana kadar tatsız bir durumla karşılaşmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu şekilde gayet hoş ürünler ikiside memnun kaldım şahsi olarak

Ekler

• IMG_20250826_110557.webp
    IMG_20250826_110557.webp
    1.2 MB · Hit: 67
  • IMG_20250826_110329.webp
    IMG_20250826_110329.webp
    1.2 MB · Hit: 66
Gamesir Nova 2 Lite öneririm. Normalde ATK Battle Axe Pro önermiyorum parasının ederi olmayan bir gamepad olduğu için ama 2300 TL bütçe içerisinde gene Battle Axe Pro'dan özellik olarak daha iyi bir gamepad yok. Şunu söylemeden geçemiyeceğim ama çok bilindik bir ürün değil sadece TR içerisinde ATK firmasının Wraith ile anlaşmasından ötürü reklamları olan bir ürün yoksa global de videosu bile yok zaten ürünün aslı Aolion K20 olarak geçiyor ama ATK, Aolion firmasından gamepadi fason üretim alıp üzerine marka basıyor ürünü merak edersen Aolion K20 diye aratırsan daha fazla videosuna ulaşırsın.

Gamesir Nova 2 Lite öneririm. Normalde ATK Battle Axe Pro önermiyorum parasının ederi olmayan bir gamepad olduğu için ama 2300 TL bütçe içerisinde gene Battle Axe Pro'dan özellik olarak daha iyi bir gamepad yok. Şunu söylemeden geçemiyeceğim ama çok bilindik bir ürün değil sadece TR içerisinde ATK firmasının Wraith ile anlaşmasından ötürü reklamları olan bir ürün yoksa global de videosu bile yok zaten ürünün aslı Aolion K20 olarak geçiyor ama ATK, Aolion firmasından gamepadi fason üretim alıp üzerine marka basıyor ürünü merak edersen Aolion K20 diye aratırsan daha fazla videosuna ulaşırsın.
Xbox gamepadden daha mi iyidir hocam

evet daha iyidir
Hocam ikinci elden ps5 gamepad almak mantıklı mı?

Yakın zamanda Atk battle axe pro aldım memnunum güzel ürün, aynı zamanda markanın atk F1 pro max model mousesinide kullanıyorum şu ana kadar tatsız bir durumla karşılaşmadım.

Şu şekilde gayet hoş ürünler ikiside memnun kaldım şahsi olarak
Tasarımı mükemmel gecikme veya herhangi başka bir durumu var mı?

Hocam ikinci elden ps5 gamepad almak mantıklı mı?

Tasarımı mükemmel gecikme veya herhangi başka bir durumu var mı?
PS5'iniz varsa mantıklı yoksa mantıklı değil PC için 3. parti gamepad almanız daha iyi

Var mi baska onerisi olan ona gore direk alayim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri