2k civari gamepad onerisi

Oyun icin windows da kullanacagim. Masaustu pc m de bluetooth yok bu yuzden dongle veya kablo ile baglanan olursa sevinirim. Ekstra mumkunse bluetooth olsun laptopla da kullanacagim bazen
1744108849847.webp

Butceni az yukari atarsan gamesir supernova oneririm. Bebek gibi cok hafif ve kapakları degisiyo. Fotoda lacivert ve Toz pembe olan supernova fotoda olmayan 4-5kolum daha var ama supernovadan çok memnunum.

Hocam ikinci elden ps5 gamepad almak mantıklı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tasarımı mükemmel gecikme veya herhangi başka bir durumu var mı?
Herhangi bir problem yaşamadım, verdiği hissiyat dandik hissettirmiyor ben memnun kaldım açıkçası.

Peki o mu daha iyi yoksa atk battle axe mi
Battle Axe'in istatistikleri olmadığı için gecikme ve diğer değerleri hakkında bir şey diyemem ama özellik olarak evet Axe Pro daha iyi ama fiyatını hakeden bir kol olmadığından önermek istemiyorum

Battle Axe'in istatistikleri olmadığı için gecikme ve diğer değerleri hakkında bir şey diyemem ama özellik olarak evet Axe Pro daha iyi ama fiyatını hakeden bir kol olmadığından önermek istemiyorum
Arasinda 200 tl fark var

Arasinda 200 tl fark var
Konu 200 TL değil konu şu okursan anlarsın.Aolion'un 30 dolarlık ürününü Aolion'dan almak varken ATK'dan alıp 60 dolara satıyorlar normalde TR içi maks değeri 1700 TL olması lazım bu gamepadin. Ürünün orjinal ismi Aolion K20 bakabilirsin birebir aynısı.

Geri