Bu tur markalar iyi midir ki ? Pek guven vermiyorATK Battle Axe Pro alabilirsiniz hocam fiyatına göre dolu dolu bir ürün. Alternatif olarak Gamesir Nova 2 Lite bakabilirsiniz kendi kullandığım gamepad. Gulikit KK3 Pro da önerilenler arasında ama pek bilgim yok.
Xbox gamepadden daha mi iyidir hocamGamesir Nova 2 Lite öneririm. Normalde ATK Battle Axe Pro önermiyorum parasının ederi olmayan bir gamepad olduğu için ama 2300 TL bütçe içerisinde gene Battle Axe Pro'dan özellik olarak daha iyi bir gamepad yok. Şunu söylemeden geçemiyeceğim ama çok bilindik bir ürün değil sadece TR içerisinde ATK firmasının Wraith ile anlaşmasından ötürü reklamları olan bir ürün yoksa global de videosu bile yok zaten ürünün aslı Aolion K20 olarak geçiyor ama ATK, Aolion firmasından gamepadi fason üretim alıp üzerine marka basıyor ürünü merak edersen Aolion K20 diye aratırsan daha fazla videosuna ulaşırsın.
evet daha iyidirXbox gamepadden daha mi iyidir hocam
Hocam ikinci elden ps5 gamepad almak mantıklı mı?evet daha iyidir
Tasarımı mükemmel gecikme veya herhangi başka bir durumu var mı?Yakın zamanda Atk battle axe pro aldım memnunum güzel ürün, aynı zamanda markanın atk F1 pro max model mousesinide kullanıyorum şu ana kadar tatsız bir durumla karşılaşmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu şekilde gayet hoş ürünler ikiside memnun kaldım şahsi olarak
PS5'iniz varsa mantıklı yoksa mantıklı değil PC için 3. parti gamepad almanız daha iyiHocam ikinci elden ps5 gamepad almak mantıklı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tasarımı mükemmel gecikme veya herhangi başka bir durumu var mı?
Bence de pahalı ben 2K'ya satıyorum hala alıcı bulamadımPahali vermissin dostum