csgo 60 fps rahat oynuyorum orta ayarda buda 30 açsa yeteraçar ama kaç fps alırsın bilmiyorum
en düşüğündecsgo 60 fps rahat oynuyorum orta ayarda buda 30 açsa yeter
açar galiba bakabilirsin sitelerden quick cpu ve afterburner ile biraz oc yapıp oynarsın yapmadan da oynarsın ama quick cpu boostlarını fullemek işe yarıyor ve winows arama yerine config yaz çıkan şeyi aç önyükleme gelişmiş seçenekler işlemci sayısı tik bellek üst sınırı kapalı olacakİ5- 2450M
4GB DDR3 SODİMM
İntel hd 4000
30fps açsın bari oyun bulamadım
en düşük ayarda açarmı
Intel Hd 4000 en düşük desteklenen grafik birimi açar ama oynanır mı bilmem. Benim eski pc de geforce 310m vardı directx 11 desteklenmediği için açılmıyorduİ5- 2450M
4GB DDR3 SODİMM
İntel hd 4000
30fps açsın bari oyun bulamadım
en düşük ayarda açarmı
30 açar ama bomba patlasa o fps de gider bence başka oyunlara bakcsgo 60 fps rahat oynuyorum orta ayarda buda 30 açsa yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en düşüğünde
intel hd 4000 dx kaç biliyormusunIntel Hd 4000 en düşük desteklenen grafik birimi açar ama oynanır mı bilmem. Benim eski PC de geforce 310m vardı directx 11 desteklenmediği için açılmıyordu![]()
hocam pubg mobile bile 30 açıyorum bomba gelince ölüyor30 açar ama bomba patlasa o fps de gider bence başka oyunlara bak
Dxdiag yaz çıkan sayfada yazar hangisini desteklediği 11 destekliyorsa açılır oyunintel hd 4000 dx kaç biliyormusun
tmDxdiag yaz çıkan sayfada yazar hangisini desteklediği 11 destekliyorsa açılır oyun
dx 12Dxdiag yaz çıkan sayfada yazar hangisini desteklediği 11 destekliyorsa açılır oyun
Destekliyortm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dx 12
Muhtemelen bilgisayarı laptopçok zor ama r7 240 alabilirsiniz o zaman açacağını düşünüyorum.