İlandaki tablet bilgisayar alınır mı

Bütçe 6 max belirli şartlar var onlar olursa 7 8 belki ama yuzde 90 6 bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya şu klavyeli vs cok hoş da duruyor
Güzelme gidiyor benim de

Honor klavye varya
Tab A9+

Hmm
Anladım

Yani bana 6 bin civarı klavyeli öncelikli bir tablet önerir misin ikinci el de olur
Sıfır 6k ya adam akıllı ürün yok.İstersen sen bana at ben sana iyi veya kötü diyeyim veya birazdan sana sıfırı max.10k olan tabletler yazayım ikinci el bak.

1.Honor pad 9(tam fp ürünü ekranı muhteşem.
2.Matepad 11.5(tek sıkıntısı google uygulamaları yok onun harici baya iyi cihaz.
3.Samsung a9+(6gb veya 8gb bütçeye göre al.)
4.Redmi serileri...(abudik gubidik serileri var.İnternetten bakarsın duruma göre 8gb işlemcisi iyi olan bir şey alırsın.)

Bu sıraya göre bak.Ayrıca bir şey varsa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Sıfır 6k ya adam akıllı ürün yok.İstersen sen bana at ben sana iyi veya kötü diyeyim veya birazdan sana sıfırı max.10k olan tabletler yazayım ikinci el bak.

2.Matepad 11.5(tek sıkıntısı google uygulamaları yok onun harici baya iyi cihaz.
4.Redmi serileri...(abudik gubidik serileri var.İnternetten bakarsın duruma göre 8gb işlemcisi iyi olan bir şey alırsın.)

Huawei matepad cok baktım 6 bine 1 2 kişiyle anlaştım sonradan caydılar
O yüzden ikinci ele güvenim kırıldı ne yalan söyleyeyim
Ama hala bakıyorum
Geçen hafta honor pad 9 hepsiburadada 9 bine düşmüştü alsam mi 6 taksit almasam mı düşünürken yükseldi fiyat
Huawei de o google sorunu yüzünden ve fiyat dağılımı yüzünden 7 bine çıkmak istemiyorum
Honor 7 8 e
Huawei 6 ya bulabilsem mükemmel olacak

Buna ne dersiniz

Hocam alabileceğiniz en iyi cihaz bu snapdragon 7 gen 1 var ama işte google yok sıkıntı çıkarmazsa en iyi cihaz bu bundan iyisini bulamazsınız.

Huawei matepad cok baktım 6 bine 1 2 kişiyle anlaştım sonradan caydılar
O yüzden ikinci ele güvenim kırıldı ne yalan söyleyeyim
Ama hala bakıyorum
Geçen hafta honor pad 9 hepsiburadada 9 bine düşmüştü alsam mi 6 taksit almasam mı düşünürken yükseldi fiyat
Huawei de o google sorunu yüzünden ve fiyat dağılımı yüzünden 7 bine çıkmak istemiyorum
Honor 7 8 e
Huawei 6 ya bulabilsem mükemmel olacak
9k ya çok iyi alsaydınız keşke.

Hocam alabileceğiniz en iyi cihaz bu snapdragon 7 gen 1 var ama işte google yok sıkıntı çıkarmazsa en iyi cihaz bu bundan iyisini bulamazsınız.

9k ya çok iyi alsaydınız keşke.
Iste o zaman tam alip almayacağım belli değildi ve kasim indirimleri vs olur mu daha da düser mi diye bekliyordum

Geri