Steam oyun iadesi hesabıma gelmedi

Plagerty1

80+
Reaksiyon skoru
5
27 Ağustosta steamden oyun iadem kabul edildi fakat bugün 11 eylül para hesabıma gelmedi önce steame yazdım bankanızla iletişime geçin dediler dün bankamı aradım bekleyenm bir iade yok dendi tekrar steam desteğe yazdım bizimle alakalı bir durum değil diyorlar ne yapmalıyım tekrar bankayı mı arayayım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
27 Ağustosta steamden oyun iadem kabul edildi fakat bugün 11 eylül para hesabıma gelmedi önce steame yazdım bankanızla iletişime geçin dediler dün bankamı aradım bekleyenm bir iade yok dendi tekrar steam desteğe yazdım bizimle alakalı bir durum değil diyorlar ne yapmalıyım tekrar bankayı mı arayayım.
kaç liraydı oyun

kredi kartıyla falan mı aldın acaba? belki borçtan falan düşmüştür

yok direkt ziraatin bankkartıyla aldım
kredi kartıyla falan mı aldın acaba? belki borçtan falan düşmüştür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ziraati az önce tekrar aradım yok diyorlar başka bir şey demiyorlar para puf olup uçmadı ya

karta iadeler biraz zaman alabilir, bende 15 dolara oyun almıştım. İadesi 4 gün sonra gelmişti.

yok direkt ziraatin bankkartıyla aldım

Ziraati az önce tekrar aradım yok diyorlar başka bir şey demiyorlar para puf olup uçmadı ya
Hocam aynı durumu hem ben yaşadım hem de arkadaşım o denedi alamadı1 yıl önce falan geçen ben de yine iade sürecinde 1-2 ay falan geçtiği halde iade olmamıştı yani iade olmuş fakat para yatmamisti 1 hafta uğraştım her şeyi denedim en son bankaya sipariş kodunu da verdim böyle bir iade yok diyorlar neyse ki benim iadem 250-300 civarı biseydi çok umursamadım ama o parayı almak çok zor hatta alamıyorsunuz

karta iadeler biraz zaman alabilir, bende 15 dolara oyun almıştım. İadesi 4 gün sonra gelmişti.
4 günü katlayalı çok oldu ama sen bilirsin

Steamde yazan şeylere baktım satın alımdan ve iade ettikten sonraki bakiyeme baktım ama yok yani

oha ülke gelişiyor heralde artık vergileri anında hesaba giremeden almaya başladılar (!)

bankaya göre değişiyor 1-2 hafta da sürebilir
cüzdana iade yaptıysan 2 gün max

Hocam yazmışım zaten 15 günü bugün doldurdu.

bende peak almıştım 5 dolar civarıydı 2 ay oldu nerdeyse hala gelmedi desteğe yazınca uzun sürüyor dendi

Geri