var dostum kendim yaşadımAlakasi yok
sınıflar artık nerdeyse 40 kişi çoğunda her türlü birini bulursun konuşacak. Bende şuan yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşımla 1 ay sonra konuşmaya başlamıştım, o yüzden çok dert etme yavaş yavaş muhabbetlere gir. Daha 4.Gün,sakin ol kimse bi yere kaçmıyo bekle bakalım 2 hafta. Ama dediğim gibi yavaş yavaş,küçük küçük muhabbetlere gir. En önemlisi beden dersinde kaynaşmak oluyo, o zaman buluyosun arkadaşlarını.Arkadaşlar biliyorsunuz okular açıldı. Bende liseye başladım, başlıktan anlayacağınız üzere liseye pek alışamadım. Yakın arkadaşlarım benim lisemden bi tık daha düşük liseleri kazandıkları için eski okulumdan hiç arkadaşım yok ama ben daha önce çok okul değiştirdiğim için yinede tanıdıklarım var. Normalde sosyal bir insanımdır şu ana kadar yabancılık çektiğim bir okul-ortam çok nadir oldu fakat nedense liseye bir türlü alışamadım. Hocalar çok kıl geldi, birkaç hoca harici çoğu hocanın beni ilk izlenim olarak beğenmediğini hissediyor ve görüyorum. sınıftakilerde sanırım beni ilk izlenim olarak beğenmediler herkes bir soru sorduğu zaman birbirine takılırken ben söz hakkı aldığımda sanki ölüm sessizliği oluyor ve şakalaşmadan ziyade benim söylediğim makul birşeye olumsuz yönde yorum yapılıyor. sınıftakilerle herhangi bir sıkıntım yok bu arada hemen herkesle diyaloğum var.
şehrimin galiba en iyi lisesi diye aşırı katı bir ortam falan olacağını düşündüm kendimi biraz ona hazırlamıştım aslında birde sınıf hocası çok antipatik davranınca biraz kötü hissettim açıkçası. Kıymetli yorumlarınız için teşşekürler.Galiba sen biraz tedirgin gitmişsin oraya kimseyle konuşmamissin biraz goygoya katil şaka yap gül güldür. Ben liseye başladığım ilk gün herkesle kaynaştım normalde çok asosyalim birde yani kimse insan yemiyor aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım vardı onuda kaynastirmak için yanıma alıyordum diğer arkadaşların ortamına sokuyorum çocuk katılmıyor sessiz sessiz bekliyor bende en azından kavga etsin bana sovsun bir samimiyet oluşsun diye biraz zorbaladim ama yok çocuk çıt cikarmiyordu sonrada daha karışmadım beraber takıldı diğer arkadaşların arasına pek girmek istemedi
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim bazenleri bildiğim bir şeyi başkalarından duymak iyi geliyor, alışmanın zaman alacağını bilmek gibi ;DDostum daha ilk hafta dert etme. Ben lisenin ilk 3 günü okula gitmemiştim. Sınıfa ilk geldiğimde herkes bana sanki ben uzaylıymışım gibi bakıyordu. Herkes kaynaşmış arkadaşlıklar kurulmaya başlanmıştı. Ben kendimi çok yalnız hissediyodum. 1-2 ders geçtikten sonra bazıları gelip benle konuşmaya başladı ondan sonra arkası geldi zaten. Beden dersinde dikkat çekme ihtimalin var bende milleti pazara yollamıştım. Demem o ki bu işler zamanla olucak işler. O yüzden endişe duymana gerek yok.