DenizAktaş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 672
Dün Instagram'da gördüm 4 tane skin ekledim, neredeyse 12 saat olacak ilan ekleyeli. Daha henüz çok ilan ekleyen yok bence şansınızı deneyin.
kral nasıl çok ilan yok 14 sayfa ilan var.
Dün Instagram'da gördüm 4 tane skin ekledim, neredeyse 12 saat olacak ilan ekleyeli. Daha henüz çok ilan ekleyen yok bence şansınızı deneyin.
Ben eklediğimde 13 sayfa ilan vardı 100 ilana değil, koşulları sağlayan 100 kişiye vereceklermiş diye anladım ben. Bence denenir.kral nasıl çok ilan yok 14 sayfa ilan var.
Bencede öyle "100" kişi bazında çok rakam, bende ekledim az önce 3 tane... Nolcak en fazla skinim satılır deneyelim şansımızıBen eklediğimde 13 sayfa ilan vardı 100 ilana değil, koşulları sağlayan 100 kişiye vereceklermiş diye anladım ben. Bence denenir.
Daha önce cs skin dışında diğer oyunlar için de defalarca alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım zaten 7/24 canlı destekleri var gecenin 3'ünde bile bağlansan yardımcı oluyorlar. Fiyatlar da daha uygun bence. Ben şahsen her defasında çok memnun kaldım. Onun dışında Jahrein'in takımının ana sponsoru ayrıca bir çok büyük yayıncıya sponsorlar zaten. Keşke her site böyle olsa arayüzleri zaten favorim ♡♡güvenilir mi bu site simdi
Uyguna niye koysunlarki piyasası neyse ona koyarım sahsen satılırsa satılır satilmazsa 48 saat sonra alacagim paraya bakarım şahsenSkini olan eklesin biraz uyguna koyunca satılıyor imorr ile ismetin yayınında baya bakiye dağıttılar millet bakiye ekleyip üzerine alıyor
Uyguna derken steam fiyatının altında koymak için dedim zaten global sitelerde ki piyasa fiyatına koyunca hemen satılırUyguna niye koysunlarki piyasası neyse ona koyarım sahsen satılırsa satılır satilmazsa 48 saat sonra alacagim paraya bakarım şahsen
Aynen diğer sitelere göre baya uygun memnun kaldımKomisyon %3 ise iyimis