Yav arkadaş 2 gün önce bir paylaşıma denk geldim , global ve çok ciddi etkileşime ulaşmış bir paylaşımdı paylaşımda Türkiye Ve Hindistanı askeri güçte karşılaştırmışlar Yorumlar full hintli israilliler ile dolu ve hepsi ibranice ve hintçe Türkiyeye saydırmışlar '' Zavalılar F-35 İ alamadı, Türkiye NATO dan atılsın , İsrail Türkiyeyi vuracak vs daha bir ton küfür vs , en çok zoruma gidende en çok beğeni alan yorumdu lavuğun birisi afedersiniz ama yazdığını yazıyorum '' Tüm Türkleri ve Atatürk' ü s... '' yazmış ve yanına LGBT bayrağı ve B***k emojisi koymuştu ,Atatürk'e ve Türklere sövülmesi çok zoruma gitti direkt yorumu şikayet ettim 2 gün sonra instagramdan bildirim geldi , Yorum Kaldırılamadı Topluluk Kurallarımıza aykırı bir şey bulamadık gibisinden bir metin yazıyordu benzeri bir şey. Bende sinirlenip Türkiyeye saydıran hintli beyinsizin profiline girip hindistan bayrağı ve lgbt emojisi ve bir sürü küfür yazdım ve bu beyin yoksunu primatta beni şikayet etmiş ve bu gün 13 yıllık instagram hesabım kapandı.
Şimdi zoruma giden hesap değil karşıdaki lavuğun yorumu silinse veya hesabı kapatılsa zoruma gitmeyecekti onun ki açıktı benimkini kapattılar . Bu İnstagram Moderatörleri Neye göre bu kararı veriyor ? Hintli bir beyinsiz kalkıyor sansür koymadan tek başına bir ULUSA ve o ulusun Liderine ve önemli değerlerine sövüyor ve yorumu kaldırılmıyorlar , Ben bir şahısı küfür ediyorum diye benim hesabımı kapatıyorlar cidden şaka gibi bir durum hesabın kapatılacağını bilsem o yorumu ve hesabın kullanıcı adını SS alacaktım hesap kapanınca oda gitti.
Şimdi zoruma giden hesap değil karşıdaki lavuğun yorumu silinse veya hesabı kapatılsa zoruma gitmeyecekti onun ki açıktı benimkini kapattılar . Bu İnstagram Moderatörleri Neye göre bu kararı veriyor ? Hintli bir beyinsiz kalkıyor sansür koymadan tek başına bir ULUSA ve o ulusun Liderine ve önemli değerlerine sövüyor ve yorumu kaldırılmıyorlar , Ben bir şahısı küfür ediyorum diye benim hesabımı kapatıyorlar cidden şaka gibi bir durum hesabın kapatılacağını bilsem o yorumu ve hesabın kullanıcı adını SS alacaktım hesap kapanınca oda gitti.