BlueLabels
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Kask dışındaki ürünlere nasıl bakıyoruz
Dayı sen kimle konuştuğunu karıştırmışsın herhalde. Agv yerine yarı fiyatına ls2 al yazdığım mesaja gelip sadece markaya bakın markadan başka bir şey önemli değil benim abim birim müdürü falan yazmaya başladın. Ne anlatıyorsun anlmıyorum da zaten sağlam dediğim kaska gelip ama sharptan yüksek almış diyorsun. Sonra cevap bekliyorsun. Hâlâ inatla soruyorum neye varmaya çalışıyorsun şu an. Toplanıp sana allah mı diyek vallaKardeşim benim sen nereden içiyorsan söyle de o kafayı bulmak için bizde gelip alalım LS2 kötü değil diyorum zaten başından beri söylüyorum
LS2 al mesajını ne zaman attım ayrıca merak ettim gerçekten
Dayı sen iyi misin AGV yerine LS2 al yazdığın mesajı göstersene banaDayı sen kimle konuştuğunu karıştırmışsın herhalde. Agv yerine yarı fiyatına ls2 al yazdığım mesaja gelip sadece markaya bakın markadan başka bir şey önemli değil benim abim birim müdürü falan yazmaya başladın. Ne anlatıyorsun anlmıyorum da zaten sağlam dediğim kaska gelip ama sharptan yüksek almış diyorsun. Sonra cevap bekliyorsun. Hâlâ inatla soruyorum neye varmaya çalışıyorsun şu an. Toplanıp sana allah mı diyek valla
Tamam kanka en komik sensin emoji falan at.Dayı sen iyi misin AGV yerine LS2 al yazdığın mesajı göstersene bana
Benim abim birim müdürü falan mı ahsadashasdah güldür güldür rapapapapapa
Bana mont önerisi lazım beyler ne öneririsiniz 10-15 arasına. 3-4 mevsim
Knk alpinestars ya da held al. Ama bence internetten alıp kör atış yapma yarın bi ekipmancıya gidip indirimdeki bir ürünü dene. Sonra al. Markadan markaya hatta üründen ürüne beden değişiyor. Pedler vs bedenine oturması gerektiği için güvenlik açısından beden kritik.
Uzun istiyorsan Alpinestars andes v3 iyi ben aldım geldi baya iyi beğendimBana mont önerisi lazım beyler ne öneririsiniz 10-15 arasına. 3-4 mevsim
hocam ben de o montu istiyorum fakat siyahının L bedeni kalmamış. normalde M beden giyiyorum ama mont olduğu için büyük almak istedim. kalıbı nasıl sizce bol mu? eğer öyleyse M bedeni alabilirim çünküAlpinestars andes drystar v3 aldım 12 bin tl için iyi mal . Bi de Alpinestars marc marquez eldiven aldım 2000 tl ye o da güzel tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzun istiyorsan Alpinestars andes v3 iyi ben aldım geldi baya iyi beğendim
Ben 1.70 boy 90 kiloyum XL aldım regular fit oldu. Almadan önce Alpinestars on sitesine girdim orda montu buldum beden ölçülerini girdim bana xl verdihocam ben de o montu istiyorum fakat siyahının L bedeni kalmamış. normalde M beden giyiyorum ama mont olduğu için büyük almak istedim. kalıbı nasıl sizce bol mu? eğer öyleyse M bedeni alabilirim çünkü