Masayı boşver sen duvara sabitle VESA ile.masada 2. ekranı koyacak yer olsa alacağım zaten,
çözünürlük darboğazı nasıl oluyor kiçözünürlük darboğazı yersin eğer kasma donma olmaz ise kullan tabii olursa sanal çözünürlük açarsın.
duvara sabitlersek tv izler gibi oyun oynarızMasayı boşver sen duvara sabitle VESA ile.
işlemci ekran kartını besleyemez bu yüzden işlemciye daha çok yük binerken ekran kartına yük binmez bu yüzden donmalar kasmalar olabilir , çözünürlüğü yükseltince ekran kartına binen yük artar bu yüzden işlemci rahatlar ve kasmadan donmadan oynarsın.çözünürlük darboğazı nasıl oluyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
duvara sabitlersek tv izler gibi oyun oynarız![]()
1080p 5070 kullanıyorum DSR ile 2Kya geçsem 7500F'e binen yük düşer mi?işlemci ekran kartını besleyemez bu yüzden işlemciye daha çok yük binerken ekran kartına yük binmez bu yüzden donmalar kasmalar olabilir , çözünürlüğü yükseltince ekran kartına binen yük artar bu yüzden işlemci rahatlar ve kasmadan donmadan oynarsın.
düşer fakat zaten 5070 ile problem olmada oynaman gerek ihtiyacın olmayabilir.1080p 5070 kullanıyorum DSR ile 2Kya geçsem 7500F'e binen yük düşer mi?
Sistemi ilk kurduğumda sabit 400 fps veren cs 300e düştü valoda da 600 700 arasıydı o da 480e düştü bir sorun var ama çözemiyorum o yüzden sordum 2K'ya geçirmeli miyim diyedüşer fakat zaten 5070 ile problem olmada oynaman gerek ihtiyacın olmayabilir.
oyunlarla ilgili olabilir cs2 ve valorantın totosunda kurt var bir yerinde durmuyor.Sistemi ilk kurduğumda sabit 400 fps veren cs 300e düştü valoda da 600 700 arasıydı o da 480e düştü bir sorun var ama çözemiyorum o yüzden sordum 2K'ya geçirmeli miyim diye![]()
Tam olarak öyle hocam DSR 2K geçmek bir sorun doğurur mu benim açımdanoyunlarla ilgili olabilir cs2 ve valorantın totosunda kurt var bir yerinde durmuyor.
yani doğurmaz fakat gerek te olmaz.Tam olarak öyle hocam DSR 2K geçmek bir sorun doğurur mu benim açımdan
VG259QM var sorayım dedim sağ olun hocamyani doğurmaz fakat gerek te olmaz.
valorantta 7500f ile 600 almanız imkansız zaten poligonda dm de olan fpslere kıyaslamayaın rankedde alacağı fps 300-400Sistemi ilk kurduğumda sabit 400 fps veren cs 300e düştü valoda da 600 700 arasıydı o da 480e düştü bir sorun var ama çözemiyorum o yüzden sordum 2K'ya geçirmeli miyim diye![]()
9800x3d ile 5070ti 1080p de sorun cıkarmaz benceişlemci ekran kartını besleyemez bu yüzden işlemciye daha çok yük binerken ekran kartına yük binmez bu yüzden donmalar kasmalar olabilir , çözünürlüğü yükseltince ekran kartına binen yük artar bu yüzden işlemci rahatlar ve kasmadan donmadan oynarsın.
Normal diyorsunuz yani?valorantta 7500f ile 600 almanız imkansız zaten poligonda dm de olan fpslere kıyaslamayaın rankedde alacağı fps 300-400
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9800x3d ile 5070ti 1080p de sorun cıkarmaz bence