Monitör hz hakkında soru

hocam tek oynadığım oyun r6 olduğu için ve optimizasyonu rezalet olduğu için bu fps i alıyorum ve ne yaptıysam çıkamadığım için soruyorum.
Yani hocam 180lik mönitör de illa 180 fps alacam takıntınız yoksa paranızın yettiği en iyi şeyi alıp geçin çokta takmaya gerek yok. Alınca ayar yapmayı unutmayın sadece.

bütçe yetiyorsa üstünü al monitör ilerdede kullanacaksın ddr4 ram değilki bu kaldırasın
çok zor tercih
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hocam 180lik mönitör de illa 180 fps alacam takıntınız yoksa paranızın yettiği en iyi şeyi alıp geçin çokta takmaya gerek yok. Alınca ayar yapmayı unutmayın sadece.
ayar yaparım sorun değil tek oynadığım oyun r6 siege olduğu için 144 bakıyorum çünkü 150 den daha fazla fps alamıyorum optimizayondan dolayı.Valorant cs falan +200 alabiliyorum 240 a zorlarım ama r6 oynuyorum sace o yüzden 144 yeterli mi diye çok merak ediyorum

çok zor tercih

ayar yaparım sorun değil tek oynadığım oyun r6 siege olduğu için 144 bakıyorum çünkü 150 den daha fazla fps alamıyorum optimizayondan dolayı.Valorant cs falan +200 alabiliyorum 240 a zorlarım ama r6 oynuyorum sace o yüzden 144 yeterli mi diye çok merak ediyorum
Hocam benim demek istediğim 180 ile 144 arasında fiyat çok yoksa bütçede yetiyorsa neden 180 almayasanız ki. Daha iyisi varken neden kötüsünü alasınız ki.

baktıklarım arasındaki en fazla fiyat farkı 5-6k

2 cümle olarak yazdım kusura bakmayın
Sorun yok hocamda siz hangi monitörlere bakıyorsunuz bi atabilir misiniz?

Sorun yok hocamda siz hangi monitörlere bakıyorsunuz bi atabilir misiniz?
144 hz olrak buna baktım ama fiyatı çok geldi
aynı modeli sadece pivotsuzu var 3000 tl gibi bişey
lg UltraGear 24GN60R
180 hz olarak buna baktım
165 hz olarak da buna

75 hz den yeni monitöre geçeceğim tek oynadığım oyun r6siege onun da optimizasyonu çok kötü olduğu için 150 fps falan alıyorum bende 144 alıp sabitlemeyi düşünüyorum.Overclock falan yapsam uğraşsam 165 veya 180 e çıkarıp 165/180 hz almak mı daha mantıklı direk 144 alıp geçmek mi?Arasındaki fark ne kadar büyük olur bu arada?
artık base monitörler 165hz zaten, yani 144 ile 165 arası bi fiyat farkı olmuyor. ben olsam 165 hz tercih ederdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,715
Üyeler
184,206
Son üye
AydınBeyy
Geri