7500f pbo oc yapmak istiyorum

Yapıyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben de sizinle aynı ayarlarda kullanıyorum. +200mhz -30 all core. 5250mhz leri görüyor sizinki neden 5050de? r23 testinde bu ayarlarda o sıcaklıkla 15kları görmeniz lazım
Başka bir ayar yapıyormusun 5250için ben sadece +200mhz -30 al core seçili ama anakart kontrolünde bir ayarım

yok hocam ekstra ayar yapmıyorum sadece pbo açık ve pbo limit anakart. zaten stock hali 5050yi görüyor diye biliyorum bu işlemcinin.

yok hocam ekstra ayar yapmıyorum sadece pbo açık ve pbo limit anakart. zaten stock hali 5050yi görüyor diye biliyorum bu işlemcinin.
Bende aynı şekilde pbo enable jmax85 şekliden limit anakart +200mhz -30al core bu şekilde

Cinebenh çoklu çekirdek kaç olması gerekiyor ? İyi olması için

Bende aynı şekilde pbo enable jmax85 şekliden limit anakart +200mhz -30al core bu şekilde

Cinebenh çoklu çekirdek kaç olması gerekiyor ? İyi olması için
jmax85 ne hocam? cinebench r23 multicore testin bu ayarlarla 15k civarında olması lazım

bir oyuna girip steam osd yi açsanıza orada direkt cpu ghz gözüküyor 5.25leri görüyorsunuzdur arada

jmax85 ne hocam? cinebench r23 multicore testin bu ayarlarla 15k civarında olması lazım

bir oyuna girip steam osd yi açsanıza orada direkt cpu ghz gözüküyor 5.25leri görüyorsunuzdur arada
Jmax85 yazıyor sanırım sıcaklık limiti pbo için cpu z de stres testinde 5250 yi görüyormusun sen ben oradan bakıyorum da

Jmax85 yazıyor sanırım sıcaklık limiti pbo için cpu z de stres testinde 5250 yi görüyormusun sen ben oradan bakıyorum da
Cpu z de 5040 da sabit kalıyor benim ki

Cpu z de 5040 da sabit kalıyor benim ki
hocam dediğiniz gibi stres testinde 5050 sabit ama oyunlarda 5250leri görüyor siz de bir bakar mısınız

çok fazla düşük hocam normal değil. arkada açık uygulama varsa kapatın. sıcaklığınız da çok iyi aslında 68 derece stres testinde. bir de stock halde r23 testi yapar mısınız
Scalar kapattım şuan 200mhz -25 al core yaptım sıcaklıklarım iyi olduğu için

çok fazla düşük hocam normal değil. arkada açık uygulama varsa kapatın. sıcaklığınız da çok iyi aslında 68 derece stres testinde. bir de stock halde r23 testi yapar mısınız
R23 de 70derece gördü Max %70rpm de

ben onu kapalı kullanıyorum hocam autoda. araştırmıştım çok agresif olduğunu söylüyorlardı çok da bir artış sağlamıyor galiba.
Şuan yeni başlattım 10369 skor gene düşük

benim işlemcinin silikon kalitesi kötü denk geldi normalde +200 mhz all core -25'te kullanıyordum fakat expo açılınca boot atamıyor biosa bile zor giriyordum. şuan per core üzerinden en güçlü çekirdeklere -12 diğerlerine -20 verdim fakat yine pcyi kapatıp boot atmamasından korkuyorum :D

ben onu kapalı kullanıyorum hocam autoda. araştırmıştım çok agresif olduğunu söylüyorlardı çok da bir artış sağlamıyor galiba.
oc esnasında o hızda maksimum kalma süresi gibi düşün o scalar işini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,332
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri