cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 342
dalganı git başka yerde geç10.000 e ver
Yani pekde dalgasına dememiş hakketiği fiyatlar bu bantta işlemci neddiedalganı git başka yerde geç
12400 f bu ayarlarda sistem 15 17 lere falan satılıyor 2 .el 10 bine 1660 falan varYani pekde dalgasına dememiş hakketiği fiyatlar bu bantta işlemci neddie
15 BİN teklif etti biri10k üstü zor satarsın milletin yazdığı saçma sapan rakamlara bakma duruyor ilanları
15 BİN teklif etti biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 bine işlemciyle ekran karıtnın 2 . eli zor ediyor zaten yeni sistemlerin fiyatı ortada
Dalga geçtiğimi felanmı sanıyorsun sen bilgisayardan anlayan birisi o psu lu kasayı almaz zatendalganı git başka yerde geç
Ya dostum ettiyse sat o fiyata yoks etmez 10k anca 15 kya rahat 5600 ve 6700xtli sistem geliyor ikinci el15 BİN teklif etti biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 bine işlemciyle ekran karıtnın 2 . eli zor ediyor zaten yeni sistemlerin fiyatı ortada
10-11 bandına gider max oda kaç ay sürer Allah bilirsizce bu sistem ne kadar eder satıp yenisini almayı düşünüyorum ayrı olarak thermalight spirit var rgb ama onu vermeyi düşünmüyorum
BİDE GAMİNG PCLERİMİZ VAR GT BİLMEM NE EKRAN KARTLARI MAGARA DEVRİyani max bence 12 13 k eder 15k iyi fiyat sat gitsin piyasa ölü millet gaming pc diyor 10kya koymuş i5 4.nesilli pcyi