captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 523
Furmark testi 65 derece ekteki şekilde fotoğraf var açılmış mı oluyor
korozyon var mı bakın almadanFurmark testi 65 derece ekteki şekilde fotoğraf var açılmış mı oluyor
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı uygunsa alınabilir garanti etiketi yok açılmış içi
10750tlAlınır neden alınmasın, fiyata bağlı.
temiz olduğunu söylüyor satıcıkorozyon var mı bakın almadan
3070 daha iyi bir kart 6700den hocam ben 9a imzamdaki kartı aldım ona göre hesaplayın10750tl
temiz olduğunu söylüyor satıcı
bunu mu almak mantıklı yoksa 9250 TL'ye xfx6700xt mi mining yapılmamış bu
bu forumda satan var sizin kartınızı 8300tl ye onu almak istedim lakin pg filan kabul etmedi 1500tl fazla verip miningli kart almak bilemedim sizlere soruyorum3070 daha iyi bir kart 6700den hocam ben 9a imzamdaki kartı aldım ona göre hesaplayın
Sarı sitede 10.5a 6800xt var çok daha iyibu forumda satan var sizin kartınızı 8300tl ye onu almak istedim lakin pg filan kabul etmedi 1500tl fazla verip miningli kart almak bilemedim sizlere soruyorum
Bence değmez hocam 10k vereceksiniz ve minigli kart alacaksiniz sacma geliyor bana hem içi açılmış belki bozuktur geçici tamir ettirmişlerdir aldikdan 1 saat sonra bozulsa elinizde kalır bütçeyi biraz daha arttırsaniz bence daha iyi kartlar alabilirsinizbu forumda satan var sizin kartınızı 8300tl ye onu almak istedim lakin pg filan kabul etmedi 1500tl fazla verip miningli kart almak bilemedim sizlere soruyorum
pg ile satmıyor.. istanbulda değilimSarı sitede 10.5a 6800xt var çok daha iyi
ben şehir dışı almıyorum hocam tecrübe ettim yanık çipli kart gönderdi o yüzden bir daha imkansızbu forumda satan var sizin kartınızı 8300tl ye onu almak istedim lakin pg filan kabul etmedi 1500tl fazla verip miningli kart almak bilemedim sizlere soruyorum