AMAZON HYPERX 2. EL ÜRÜN

bado

80+
Reaksiyon skoru
0

HyperX Alloy Origins 65 Red PBT US Klavye

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless Black Mouse

Merhaba amazon üzerinden bu iki ürünü 2. el | yeni gibi seçeneğiyle aldım klavye 2k’ya mouse 1.5k’ya denk geldi ekstra indirimlerle ürünün kozmetik ve çalışmasında bir problem olmadığı yazıyor sadece kutusu hasarlı gelebilirmiş daha önce bu şekilde ürün alan var mı sıkıntı yaşadınız mı piyasasına çok uygun fiyata bulduğum için kaçırmak istemedim

yeni gibidir sorun olacağını sanmam iade ürünlerin bakımını yapıp paketliyolar galiba

• Beğen
Reaksiyonlar: bado
Hemen iade et. Sıfırları bile bu para etmez bütçen dahilinde daha iyi şeyler aldıralım

Hemen iade et. Sıfırları bile bu para etmez bütçen dahilinde daha iyi şeyler aldıralım
Hocam ne olur öneriniz 3.5-4kya klavye ve mouse set yapmak için hyperx bakmıştım kulaklık olarak cloud 3 kullanıyorum

Hocam ne olur öneriniz 3.5-4kya klavye ve mouse set yapmak için hyperx bakmıştım kulaklık olarak cloud 3 kullanıyorum

Bu arada klavye olarak daha fazla seçenek mevcut, senin aldığın klavye 65 boyutunda olduğu için onla aynı boyutta bir şey attım, daha farklı boyutlarda da var, istiyorsan söyle atarım.

Mouse olarak da eline uygun güzel bir şey bulunabilir bütçene uygun.

Mesela A5 ultra alabilirsin şekli sana uygunsa.

Bu arada klavye olarak daha fazla seçenek mevcut, senin aldığın klavye 65 boyutunda olduğu için onla aynı boyutta bir şey attım, daha farklı boyutlarda da var, istiyorsan söyle atarım.

Mouse olarak da eline uygun güzel bir şey bulunabilir bütçene uygun.

Mesela A5 ultra alabilirsin şekli sana uygunsa.
Teşekkürler hocam bu hyperx ürünleri gerçekten o kadar kötü mü ya iyi ki fikir almışım başka ürünlerini kullandığım ve izlediğim videolardan olumlu gördüğüm için beklentim yüksekti attıklarınıza bakacağım

Teşekkürler hocam bu hyperx ürünleri gerçekten o kadar kötü mü ya
Evet hocam artık fosil sayılacak ürünler, asla hak edilmediği fiyatlardan satılıyorlar. O fiyatlarda attıklarıma benzer çok daha iyi ürünler var.

izlediğim videolardan olumlu gördüğüm için beklentim yüksekti

Paylaşılan videolar daha çok sponsor içerikli oluyorlar, yada bu tarz yeni nesil klavyeleri kullanmamış kişilerin yorumlarıdır.
Bu tarz klavyeleri kullandıktan sonra anlarsınız hocam zaten neden önerdiğimizi.

Geri