Hocam ne olur öneriniz 3.5-4kya klavye ve mouse set yapmak için hyperx bakmıştım kulaklık olarak cloud 3 kullanıyorumHemen iade et. Sıfırları bile bu para etmez bütçen dahilinde daha iyi şeyler aldıralım
Hocam ne olur öneriniz 3.5-4kya klavye ve mouse set yapmak için hyperx bakmıştım kulaklık olarak cloud 3 kullanıyorum
Teşekkürler hocam bu hyperx ürünleri gerçekten o kadar kötü mü ya iyi ki fikir almışım başka ürünlerini kullandığım ve izlediğim videolardan olumlu gördüğüm için beklentim yüksekti attıklarınıza bakacağım![]()
Aula F65 Reaper Switch Mekanik RGB TKL Makrolu Hot Swap Kablosuz Klavye Buz Mavisi Gaming Klavye Aula
Aula F65 Reaper Switch Mekanik RGB TKL Makrolu Hot Swap Kablosuz Klavye Buz Mavisi Gaming Klavye Aula F65 Reaper, kompakt tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle gaming deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan mini gaming klavyesidir. %65 düzeninde tasarlanan bu TKL klavye, hot swappable özelliği sayesindewww.maxitekno.com
Aula F65 Nimbus V3 Switch Mekanik RGB TKL Makrolu Hot Swap Kablosuz Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F65 Nimbus V3 Switch Mekanik RGB TKL Makrolu Hot Swap Kablosuz Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
![]()
Aula F65 GrayWood V3 Switch Mekanik RGB TKL Makrolu Hot Swap Kablosuz Klavye Gri Gaming Klavye Aula
Aula F65 GrayWood V3 Switch Mekanik RGB TKL Makrolu Hot Swap Kablosuz Klavye Gri Gaming Klavye Aula F65 GrayWood V3, kompakt tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle gaming deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan mini gaming klavyesidir. %65 düzeninde tasarlanan bu TKL klavye, hot swappable özelliği sayesiwww.maxitekno.com
Bu arada klavye olarak daha fazla seçenek mevcut, senin aldığın klavye 65 boyutunda olduğu için onla aynı boyutta bir şey attım, daha farklı boyutlarda da var, istiyorsan söyle atarım.
Mouse olarak da eline uygun güzel bir şey bulunabilir bütçene uygun.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mesela A5 ultra alabilirsin şekli sana uygunsa.
Evet hocam artık fosil sayılacak ürünler, asla hak edilmediği fiyatlardan satılıyorlar. O fiyatlarda attıklarıma benzer çok daha iyi ürünler var.Teşekkürler hocam bu hyperx ürünleri gerçekten o kadar kötü mü ya
izlediğim videolardan olumlu gördüğüm için beklentim yüksekti