Redmi Pad SE 8.7" Tablet (4 GB / 64 GB) 2.999 TL

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,753
https://www.mi.com/tr/product/redmi-pad-se-8-7-inch/buy/?gid=4223711962

300 TL daha kupon var ödemede düşerse daha uyguna gelir.

1757914680414.webp

peki alinir mi film izlerken keyif alabilir miyim renkleri nasil ve agir mi?
Ekranın fullhd olmadığını düşünürsek film için ben tavsiye etmem. Bu daha çocuk çocuklara verilmelik tabletlerden.

8,7" olduğu için almadım bu ekran boyutu bana tablet sınıfında gelmiyor. 10,1" bakıyorum bu fiyatlarda gelirse süper olur.

puan vardı kullandım baya ucuza geldi :D ne birikmiş be.

Ay başı Redmi günleri mi ne yapıldı, 8/128 versiyonu 3 bin TL civarıydı sanırım ama stok hemen bitmişti.

puan vardı kullandım baya ucuza geldi :D ne birikmiş be.

Puan kullanımı belirli ülkelerde kısıtlı ve bunların arasında Türkiye'de var maalesef. Ben kullanamıyorum, nasıl kullandınız acaba? Yardımcı olur musunuz? Ben puanlarla kupon oluşturmak istediğimde sadece 100 TL'lik kupon oluşturuyor ve o da sadece ekosistem ürünleri kategorisi altında saat, şarj cihazı, süpürge vs.vs. geçerli diyor.

Biraz daha iyi 8,7 inç tablet arayanlar bence Samsung Galaxy Tab A9 bakmalı. Samsung'un MediaTek Helio G99 işlemcisi Redmi'nin MediaTek Helio G85 işlemcisini baya bi tokatlıyor. Fakat işin içine fiyat girince, 2700 TL'ye REDMI Pad SE gayet alınabilir. Samsung 8/128'e sahip olmama rağmen, bunun da 6/128'liğini kovalıyordum ama 4/64 olanı alıcam sanırım.

Puan kullanımı belirli ülkelerde kısıtlı ve bunların arasında Türkiye'de var maalesef. Ben kullanamıyorum, nasıl kullandınız acaba? Yardımcı olur musunuz? Ben puanlarla kupon oluşturmak istediğimde sadece 100 TL'lik kupon oluşturuyor ve o da sadece ekosistem ürünleri kategorisi altında saat, şarj cihazı, süpürge vs.vs. geçerli diyor.
mi puan kupon çalışmıyor.önceden alış veriş yaptınsa birikiyor

Ben yanımda sürekli eski bir samsung 8" taşıyorum.
Çok eskidi ve şarjı çok az gidiyor artık.

Ama PDF okumak için bulabildiğim en ucuz yöntem bu.
Tablet başka bir şey yapamadığı için dikkati de dağıtmıyor.

Geri