🔥İndirim Xiaomi Pad Mini + Kalem 18.999 TL

1.000 TL kuponu kullanın. Fiyatına göre mükemmel ve rakipsiz tablet. Snapdragon 8 Elite rakibi Dimensity 9400+ işlemci, 3K 165 Hz ekran, sadece 332 gram ağırlık ve kalem hediyesi var.

Kardesim kalem gordugum icin diyorum, bu boyuttaki tabletler icin not almak eziyet, okul, iş vs gibi durumlar icin kullanmak isteyen varsa kesinlikle 12 inclik modellere baksin. Hatta kendim bu siralar samsung tab s9 fe plus modeline bakiyorum. Suan fiyat çok dalgali, 2 hafta once 20.000 tl civariydi. Bence bu tarz modellere bakin, kucuk tablette not alinmiyor, ben 10 inclik ipad 9. Nesil modelinde bile zorlandim, bunlar adami yorar.

Bu tabletin alameti farikası zaten küçük olması..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer sipariş etmek gibi bir hataya düştüyseniz direkt iptal edin direkt. Honor pad 2 her konuda çok çok daha iyi.
S10 Ultra mı Honor magic pad 2 mi peki?

paran varsa s10 ultra neden olmasın ikisi arasında devasa fiyat farkı var.
s11 ultra ile arasında 600 tl var ancak trackpadli klavye tr de ve globalde yok bana aşırı şekilde trackpadli kılıf gerekiyor kafam bir yandan da ipad air m3 de kaldı o mu s11 ultra mı yada s10 ultra mı ne dersiniz?

s11 ultra ile arasında 600 tl var ancak trackpadli klavye tr de ve globalde yok bana aşırı şekilde trackpadli kılıf gerekiyor kafam bir yandan da ipad air m3 de kaldı o mu s11 ultra mı yada s10 ultra mı ne dersiniz?
vallahi çok fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem.
Saydığınız tabletler üst seviye tabletler hiçbirinin üzeceğini sanmıyorum ama siz ne olarak kullanacaksınız bu tableti.

vallahi çok fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem.
Saydığınız tabletler üst seviye tabletler hiçbirinin üzeceğini sanmıyorum ama siz ne olarak kullanacaksınız bu tableti.
Trackpadli klavye alıp laptopu tamamen ortadan kaldırıp excel arada sırada edit yapabileceğim derslerde not tutabileceğim bir şeye dönüştürmeyi planlıyorum özellikle dizi ve film izleyeceğim

Trackpadli klavye alıp laptopu tamamen ortadan kaldırıp excel arada sırada edit yapabileceğim derslerde not tutabileceğim bir şeye dönüştürmeyi planlıyorum özellikle dizi ve film izleyeceğim
S11 Ultra yı öneririm saydıklarınız için. Ama trackpadi yokmuş sanırım sizin için önemliyse bu tercihten vazgeçebilirsiniz.
Önerim İpad Air M3 olur illaha trackpad istiyorsanız.

S11 Ultra yı öneririm saydıklarınız için. Ama trackpadi yokmuş sanırım sizin için önemliyse bu tercihten vazgeçebilirsiniz.
Önerim İpad Air M3 olur illaha trackpad istiyorsanız.
trackpad şart hocam ya laptoptan vazgeçip mouse olmadan yaşamak istiyorum bir tık kafam ipad'e kaymaya başladı gibi ama s10 ultra ve trackpadli klavyesi de çok cezbedici şu anda ikisi arasında kaldım

trackpad şart hocam ya laptoptan vazgeçip mouse olmadan yaşamak istiyorum bir tık kafam ipad'e kaymaya başladı gibi ama s10 ultra ve trackpadli klavyesi de çok cezbedici şu anda ikisi arasında kaldım
S11 ultra ile S10 Ultra arasında işlemcide tekli ve çoklu çekirdek performansında %25 e yakın bir fark var yani ileride trackpad çıkabileceğini varsayarsak S11 ultra çok daha iyi seçenek.

Şuan sıfır s10 ultra mantıksız 2. elden temiz trackpad klavyeli bakılabilir.

Oda olmazsa İpad alıcaksınız gibi hocam s11 ultrada trackpadli klavye olsaydı direk onu alın derdim.

S11 ultra ile S10 Ultra arasında işlemcide %25 e yakın bir fark var yani ileride trackpad çıkabileceğini varsayarsak S11 ultra çok daha iyi seçenek.

Şuan sıfır s10 ultra mantıksız 2. elden temiz trackpad klavyeli bakılabilir.

Oda olmazsa İpad alıcaksınız gibi hocam s11 ultrada trackpadli klavye olsaydı direk onu alın derdim.
ben de trackpadli olsa direkt onu alıcaktım hocam da yok şu anda ve globalde de yok gözüküyor baya üzdü ipad air m3 + klavye gibi duruyor şu anda

ben de trackpadli olsa direkt onu alıcaktım hocam da yok şu anda ve globalde de yok gözüküyor baya üzdü ipad air m3 + klavye gibi duruyor şu anda
İpad air m3 alın isterseniz ileride s11 in trackpadi çıkarsa ipadı satar geçersiniz ipad de 2. elde çok fiyat düşüşü olmuyordu sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri