Öneri Hava Akışı İyi Akvaryum Kasa Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,181
Maksimum 8k ya çıkabilirim siyah renk akvaryum kasa arıyorum üst tarafa 360mm radyatör desteği olmalı mutlaka

MSİ PANO 100R modeli iyidir. M100R modeli de var psu alta konumlanıyor. M olmayan direkt 100R daha iyi görüntü sunuyor ve alta da fan takarak görüntü ve hava sirkülasyonuna katkı sağlanabilir. NZXT ürünleride yine iyidir ama kendim kullanmadım.

Maksimum 8k ya çıkabilirim siyah renk akvaryum kasa arıyorum üst tarafa 360mm radyatör desteği olmalı mutlaka

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lian li kasa alıp kasaya lian li soğutucu felan takarsanız benim sistemdeki gibi güzel bir görüntü elde edebilirsiniz lian lian li bu modeli yeni çıktı zaten

MSİ PANO 100R modeli iyidir. M100R modeli de var psu alta konumlanıyor. M olmayan direkt 100R daha iyi görüntü sunuyor ve alta da fan takarak görüntü ve hava sirkülasyonuna katkı sağlanabilir. NZXT ürünleride yine iyidir ama kendim kullanmadım.
Çok büyük hocam ya daha minimal bişey lazım

lian li kasa alıp kasaya lian li soğutucu felan takarsanız benim sistemdeki gibi güzel bir görüntü elde edebilirsiniz lian lian li bu modeli yeni çıktı zaten
Stok yok hocam lian li O11 vision compact var aklımda ama fan yok bir daha fana para vermem gerekecek

Bu iyiymiş sadece alt kısım düz olsa daha iyi olurmuş

Stok yok hocam lian li O11 vision compact var aklımda ama fan yok bir daha fana para vermem gerekecek

Alt kısmı daha düz indirimde var bir tık

C500 de iyidir bu arada Asus Tuf b850 stealth anakart ile kullanırsan çok güzel bir görüntü elde edebilirsin stealth desteğide mevcut

Buna bakılabilir. Devasa değil. Ayrıca fanlar açılı olduğundan dolayı hava akışı daha iyi.

Son önerim bu yeni bir model Türkiye'de şuan yaygın değil ama zamanla çoğalır başkada önerim yok
bu model cidden çok iyi ya keşke ben aldığım zamanda piyasada olsaydı alırdım düşünmeden

Son önerim bu yeni bir model Türkiye'de şuan yaygın değil ama zamanla çoğalır başkada önerim yok
Bu site güvenilir mi yurtdışundan getiriyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri