Maksimum 8k ya çıkabilirim siyah renk akvaryum kasa arıyorum üst tarafa 360mm radyatör desteği olmalı mutlaka
Çok büyük hocam ya daha minimal bişey lazımMSİ PANO 100R modeli iyidir. M100R modeli de var psu alta konumlanıyor. M olmayan direkt 100R daha iyi görüntü sunuyor ve alta da fan takarak görüntü ve hava sirkülasyonuna katkı sağlanabilir. NZXT ürünleride yine iyidir ama kendim kullanmadım.
Stok yok hocam lian li O11 vision compact var aklımda ama fan yok bir daha fana para vermem gerekecek
![]()
Gigabyte C500 Panoramic Stealth ICE Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Gigabyte C500 Panoramic Stealth ICE Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lian li kasa alıp kasaya lian li soğutucu felan takarsanız benim sistemdeki gibi güzel bir görüntü elde edebilirsiniz lian lian li bu modeli yeni çıktı zaten
Bu iyiymiş sadece alt kısım düz olsa daha iyi olurmuşYükleniyor...
www.akakce.com
Çok büyük hocam ya daha minimal bişey lazım
Stok yok hocam lian li O11 vision compact var aklımda ama fan yok bir daha fana para vermem gerekecek
Bu iyiymiş sadece alt kısım düz olsa daha iyi olurmuş
C500 de iyidir bu arada Asus Tuf b850 stealth anakart ile kullanırsan çok güzel bir görüntü elde edebilirsin stealth desteğide mevcutÇok büyük hocam ya daha minimal bişey lazım
Çok büyük hocam ya daha minimal bişey lazım
Shankar hocam yapıyor bu sporuTHERMALTAKE View 380 Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Back-Connect Destekli MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE View 380 Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Back-Connect Destekli MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alt kısmı daha düz indirimde var bir tık
bu model cidden çok iyi ya keşke ben aldığım zamanda piyasada olsaydı alırdım düşünmedenLian Li Vector V100 Bilgisayar Kasası, ATX, Dahili 4 Fanlı RGB, Tempered Glass Panel - Siyah Renk
Mid-tower with tempered glass, supports motherboards up to ATX / with back-connect design, up to nine fans and radiator up to 360mm, cut-out for figures or other collectibles, graphics cards up to 415mm, CPU cooler height up to 180mm, includes 4x 120mm ARwww.jumbum.com.tr
Son önerim bu yeni bir model Türkiye'de şuan yaygın değil ama zamanla çoğalır başkada önerim yok
Bu site güvenilir mi yurtdışundan getiriyor diye biliyorumLian Li Vector V100 Bilgisayar Kasası, ATX, Dahili 4 Fanlı RGB, Tempered Glass Panel - Siyah Renk
Mid-tower with tempered glass, supports motherboards up to ATX / with back-connect design, up to nine fans and radiator up to 360mm, cut-out for figures or other collectibles, graphics cards up to 415mm, CPU cooler height up to 180mm, includes 4x 120mm ARwww.jumbum.com.tr
Son önerim bu yeni bir model Türkiye'de şuan yaygın değil ama zamanla çoğalır başkada önerim yok
Güvenilir. Bu forum dışında çoğu forumda hesaplarıda var zaten. Çoğu soruyu cevaplıyorlar.Bu site güvenilir mi yurtdışundan getiriyor diye biliyorum